Cât a plătit un român pe o masă în Grecia. Bonul fiscal a fost făcut public

Cât a plătit un român pe o masă în Grecia. Litoralul grecesc este în topul preferinţelor românilor, iar unii din ei par să nu țină cont de bani atunci când vine vorba de propriile plăceri culinare.

09 aug. 2022, 18:22
Cât a plătit un român pe o masă în Grecia. Bonul fiscal a fost făcut public
Cât a plătit un român pe o masă în Grecia

Cât a plătit un român pe o masă în Grecia. Bărbatul a devenit viral pe Internet după ce „s-a lăudat” cu nota de plată de la un restaurant din Grecia. Românul s-a cinstit cu cele mai iubite preparate grecești, dar și cu băuturi alese.

Citeşte şi: Şocul pe care l-a avut un turist român la un restaurant din Lefkada: „Trist pentru imaginea turismului din Grecia!”

Cât a plătit un român pe o masă în Grecia

Pentru acest festin, nota de plată a venit destul de piperată: 3.332 de euro. Mulţumit de preparate, dar și de servire, turistul a răsplătit ospătarul cu 499.90 euro.

Mai multe informații au circulat pe pagina de Facebook Forum Thassos, în legătură cu anumite taxe din restaurantele din Grecia. Un român a publicat un mesaj care face referire la o taxă de pahar și capac.

Dacă vedeți pe undeva 0.05 cenți și nu știți ce e, să știți că e taxa de pahar și taxa de capac. Eu până azi nu am mai văzut. Și plastic și carton. Sunt trecute 2 capace în loc de unul pe care l-am primit, dar nu o să ne certăm pentru 0.05 cenți, nu?”, scrie turistul român în postarea de pe Facebook.

Un om de afaceri din România a murit în vacanţă în Grecia

Un om de afaceri din România a murit în vacanţă în Grecia. Este vorba despre directorul de producție al firmei Prodalcom Dan Vacariu. Bărbatul se afla cu familia în vacanţă în Grecia. A apucat să se bucure de concediu doar o zi. Luni dimineaţă, la ora 7.00, omului de afaceri i s-a făcut brusc rău în timp ce se afla în camera de hotel. Familia a solicitat sprjinul unei ambulanțe, însă medicii nu au mai putut să îi salveze viața, potrivit botosaneanul.ro.

Potrivit sursei citate, Dan Vacariu era cunoscut cu afecțiuni cardiace, în trecut suferind două intervenții chirurgicale în urma cărora i-au fost montate două stenturi. Cel mai probabil, bărbatului i s-a făcut rău din cauza căldurii.