Turiştii din Eforie Nord au făcut lanţ uman pentru a aduce la mal trei salvamari VIDEO

Mai mulţi turişti din Eforie Nord au făcut un lanţ uman, după ce trei salvamari au intrat în mare pentru a aduce la mal un bărbat aflat în stare de ebrietate, care a fost luat de curenţi. Aceştia s-au mobilizat de minune şi i-au ajutat pa salvatori să ajungă în siguranţă la mal.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 15:01

„O persoană în stare de ebrietate a intrat în mare, a ignorat toate semnele salvamarilor, a fost luată de curenţi şi se ducea în larg. Au intrat trei salvamari după el, nu a cooperat în niciun moment cu aceştia, nu a vrut să i se pună tubul de salvare, să vină în siguranţă la mal. Salvamarii s-au chinuit să îl aducă la ţărm, între timp au obosit. Oamenii de pe mal s-au mobilizat şi au făcut un lanţ uman şi i-au scos şi pe salvamari şi pe persoana în stare de ebrietate”, a declarat Gheorghe Vătămănescu.

Citeşte şi: Caz revoltător în Timiş. Un tânăr de 33 de ani a aşteptat cinci zile acasă, cu febră 38, rezultatul testului COVID. Gafele DSP

Scenele dramatice au fost surprinse în staţiunea Eforie Nord! Deşi salvamarii arboraseră steagul roşu, iar scăldatul era teoretic interzis, un turist băut s-a aventurat mult după geamandură. Salvamarii s-au luptat nu doar cu acei curenţi puternici formaţi în zonă, dar şi cu bărbatul beat care a fost cu greu convins că este în pericol.

Vântul puternic a fost la un pas să răstoarne o barcă în valuri tot la Eforie Nord. Şapte persoane au fost salvate de pe ambarcațiunea în derivă.


loading...