Turmă de oi, în vizită la Academia de Poliție. A fost nevoie de patru echipaje ca oile să fie mânate spre DN1

A fost necesară o desfășurare uriașă de forțe pentru a alunga o turmă de oi care s-au rătăcit pe străzile din București.

02 nov. 2022, 20:15

Patru echipaje de poliție au intervenit pentru a mâna o turmă de oi care au ajuns chiar în fața Academiei de Poliție. Animalele au devastat spațiul verde, au mâncat florile și apoi au mers spre DN1, către Otopeni, îngreunând traficul.

Agenții de poliție s-au chinuit să îndrume ovinele spre Drumul Național 1. Cea care a alarmat autoritățile a fost o femeie care a văzut zecile de oi din parcul din fața Academiei de Poliție.

Citește și: Studenții de la Poliție trăiesc în condiții mizere, cu șobolani pe holurile internatului. „Învață prima lecție din Ministerul Afacerilor Interne, și anume umilința”

Oile au fost îndrumate către parcarea unui restaurant, unde au fost păzite de oamenii legii, timp de aproximativ două ore, până la sosirea proprietarului.

Cel care deține această turmă de oi a trebuit să dea explicații celor de la Protecția Animalelor și a fost sancționat de polițiști.

Potrivit stăpânului, țarcul în care erau ținute oile s-a rupt, iar acestea s-au speriat și au fugit. Într-un final, animalele au fost conduse spre stână, tot pe DN1, pe jos, ajutate de mașinile de poliție, traficul fiind îngreunat.

Citește și: Polițist român, prins beat la volan de colegii de la Rutieră. Agentul a dat vina pe tinctura de propolis