Turnee de un milion de dolari la lansarea noului 888poker

Zi mare în lumea pokerului: 888 lansează noua aplicație de poker, Made to Play, cu o promoție de sărbătoare și premii de peste 1 milion de dolari.

RomaniaTV.net
12 nov. 2020, 17:31
Turnee de un milion de dolari la lansarea noului 888poker

Noul 888poker pune accent pe confortul utilizatorilor și pe plăcerea pură a jocului de poker, fiind conceput în primul rând pentru jucătorii recreaționali. Plină de funcționalități noi și cu un aspect mult îmbunătățit, aplicația permite jocul din mers, cu o singură mână (în poziția verticală a telefonului) și jocul la mai multe mese simultan.

De asemenea, platforma are integrată o secțiune cu cele mai populare jocuri de cazino, ce pot fi accesate cu un simplu click în timpul pauzelor din turneul de poker.

Turnee de un milion de dolari la lansarea noului 888poker

Astfel, în următoarele două luni, jucătorii români vor putea testa noua aplicație Made to Play participând la zecile de evenimente pregătite:

  •  turnee gratuite cu premii săptămânale de peste 30.000 dolari în cash, bonusuri sau bilete la turneele BLAST, organizate exclusiv de 888poker.
  • programul ”Happy Hours”: de luni până joi, între 16 și 18, și de vineri până duminică, între 14 și 17, jucătorii sunt invitați să joace pentru bilete gratuite la turnee BLAST sau chiar cashback.
  • noua promoție ”Premii garantate!”: la fiecare 5 minute, jucătorii de la o masă de poker aleasă aleator vor primi instant premii extra de până la 5.000 de lei.
  • ”Spinnerul câștigător”, ce aduce fiecărui jucător două rotiri gratis, în fiecare zi. .

Cu peste 10 milioane de membri la nivel global, 888poker este furnizorul de poker online cu cea mai rapidă creștere din lume: un jucător nou se înscrie la fiecare 12 secunde. În cuvintele lui Guy Cohen, SVP, Directorul diviziei B2C al 888, ”Noul 888poker reprezintă un mare pas înainte, iar noul nostru slogan, ”Made to Play”, demonstrează că prioritatea noastră numărul unu este confortul jucătorilor. Pentru jucătorii noștri, pokerul reprezintă un hobby, o plăcere și o modalitate de a aparține unei comunități, iar noua platformă are în vedere toate aceste aspecte”.


loading...
Partenerii noștri