TURNEUL CAMPIOANELOR. Caroline Wozniacki, prima victorie la Singapore. Kvitova e aproape eliminată

TURNEUL CAMPIOANELOR. Daneza Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 7-5, 3-6, 6-2, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 5 WTA, în etapa a doua a Grupei Albe a Turneului Campioanelor.

23 oct. 2018, 14:00
TURNEUL CAMPIOANELOR. Caroline Wozniacki, prima victorie la Singapore. Kvitova e aproape eliminată

TURNEUL CAMPIOANELOR. Caroline Wozniacki s-a impus după un meci care a durat două ore şi 19 minute. Daneza, deţinătoarea trofeului, a pierdut primul meci din grupă, scor 2-6, 4-6, cu o altă jucătoare din Cehia, Karolina Pliskova, locul 8 WTA.

Citeşte şi TURNEUL CAMPIOANELOR. Sloane Stephens a câştigat duelul debutantelor, iar Bertens a învins-o pe Kerber

Kvitova este aproape de eliminare, după două înfrângeri. Ea a fost întrecută în prima partidă, scor 6-3, 6-3, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA.

De altfel, Elina Svitolina, locul 7 în ierarhia mondială şi favorită numărul 6, a câştigat şi cel de-al doilea meci susţinut în Grupa Albă la Turneul Campioanelor, după ce a învins-o marţi în trei seturi, 6-3, 2-6, 6-3, după aproape două ore de joc, pe Karolina Pliskova (Cehia), nr. 8 mondial şi favorită nr. 7.

Svitolina se impusese duminică în faţa unei alte competitoare din Cehia, Petra Kvitova, iar în prezent are prima şansă la calificarea în semifinale.

La turneul care se desfăşoară în perioada 21-28 octombrie participă primele 8 jucătoare din clasamentul WTA împărţite în două grupe, Grupa Albă şi Grupa Roşie, iar primele două clasate din fiecare grupă se califică în semifinale.

Anul trecut titlul i-a revenit lui Wozniacki.

Turneul Campioanelor se desfăşoară în absenţa liderului mondial, Simona Halep, care a declarat forfait din cauza problemelor din zona lombară.