TVR riscă să nu poată transmite meciul Irlanda de Nord – România

TVR a pierdut exclusivitatea drepturilor TV pentru Euro 2016, din cauza crizei financiare prin care trece, dar poate rămâne şi fără meciurile din deplasare ale echipei naţionale. TVR riscă să nu paoată transmite partida Irlanda de Nord - România, de pe 13 iunie.

31 mart. 2015, 07:51
TVR riscă să nu poată transmite meciul Irlanda de Nord – România

TVR are datorii de milioane de euro la European Broadcasting, care împreună cu UEFA a blocat accesul postului public la feed-ul internaţional pe care urmau săc urgă rezumatele complete din jocurile disputate în preliminariile Euro 2016 în ultimele zile. Astfel, TVR nu a difuzat rezumatele partidelor!

Citeşte şi: TVR a pierdut drepturile TV pentru EURO 2016. Unde vezi TURNEUL FINAL

GSP scrie că TVR ar fi fost informată deja că, dacă nu-şi va achita sumele restante, nu va primi acceptul să transmită următorul joc al României, cel de la Belfast, din 13 iunie. Chiar şi un meci din cele două pe care TVR ar urma să le transmită în sferturile de finală din Champions League ar urma să fie tăiat!

Citeşte şi: Stelian Tănase, REACŢIE-ŞOC după ce TVR a pierdut drepturile TV pentru EURO 2016 VIDEO

Săptămâna viitoare, reprezentanţii EBU ar urma să ajungă la Bucureşti pentru a discuta cu şefii TVR, atât pe marginea opţiunii free-to-air pentru Euro 2016, cât mai ales pentru stabilirea unui acord privind stingerea datoriei.