Tyson Fury L-A DEMOLAT pe Deontay Wilder. KO TERIBIL în runda 7: britanicul e campion WBC al „greilor” VIDEO

Tyson Fury l-a învins prin knock-out pe Deontay Wilder în meciul anului la categoria grea, devenind campion mondial al versiunii WBC. Fury a fost oprit de arbitru în runda 7, după ce echipa lui Wilder a aruncat prosopul!

23 feb. 2020, 06:18
Tyson Fury L-A DEMOLAT pe Deontay Wilder. KO TERIBIL în runda 7: britanicul e campion WBC al „greilor” VIDEO

Tyson Fury, 31 de ani, a devenit primul campion  din istorie care deține, de-a lungul carierei, fiecare centură pusă în joc la categoria grea: WBA, WBC, WBO, IBO, IBF, Ring şi Lineal. Britanicul rămâne neînvins, cu 30 de victorii și o remiză, iar promoterul său afirma înainte de meciul cu Deontay Wilder că vrea un meci cu Anthony Joshua, campionul WBA, WBO și IBF.

Tyson Fury l-a făcut KO pe „Monstrul” de 175 DE KILOGRAME, apoi a pus la podea 13 BODYGUARZI. Aşa ceva vezi doar în filme! VIDEO

Deontay Wilder, 34 de ani, considera că a fost nedreptățit în primul meci cu Tyson Fury, în octombrie 2018, atunci când arbitrii au văzut doar remiză între cei doi. Britanicul a venit în arena MGM din Las Vegas şi l-a pedepsit cu furie pe Deontay Wilder, în 7 reprize în care americanul nu a găsit deloc răspuns la avalanșa de atacuri ce venea din partea celui poreclit „Gipsy King”.

Deontay Wilder, KO DEVASTATOR în meciul cu Luis Ortiz. A prins lovitura anului: „Bam baby, noapte bună”! VIDEO

Deontay Wilder, neînvins până acum, a fost pus la podea prima dată în runda 3, apoi rîn unda 5, după care echipa sa a aruncat prosopul când era în corzi, cu sânge pe față, fără răspuns în fața pumnilor lui Tyson Fury.