Vlăduţa Lupău, prima reacţie după ce a fost acuzată că a apelat la mamă-surogat. „M-a întrebat cineva de ce nu recunosc” VIDEO

Vlăduța Lupău se pregăteşte pentru botezul lui Iair, fiul ei şi al lui Adi Rus. Vedeta a fost acuzată că a apelat la o mamă-surogat, deoarece arată foarte bine naştere.

07 sept. 2022, 10:39
Vlăduţa Lupău, prima reacţie după ce a fost acuzată că a apelat la mamă-surogat. „M-a întrebat cineva de ce nu recunosc” VIDEO
Vlăduţa Lupău, prima reacţie după ce a fost acuzată că a apelat la mamă-surogat

Vlăduţa Lupău, prima reacţie după ce a fost acuzată că a apelat la mamă-surogat. Cântăreața a dezminţit că altcineva i-ar fi născut copilul şi spune că a revenit la forma de dinainte doarece a avut o mulțime de spectacole la care a trebuit să își facă apariția.

Vlăduța Lupău pregăteşte botezul lui Iair. De ce a anulat nunta cu Adi Rus

Artista a trecut prin momente grele după ce a născut, mai alescă mai multe persoane au început să o critice dur în mediul online, iar una dintre aceastea a acuzat-o chiar că ar fi apelat la o mamă-surogat! „Chiar am avut un mesaj pe Instagram, m-a întrebat cineva, mi-a zis cineva așa, ca un hate, de ce nu recunosc că am avut mamă-surogat, pentru că arăt prea bine după naștere! Mulțumesc! Nu știu dacă arăt foarte bine după naștere! Arăt ok!”, a spus Vlăduţa Lupău la „Teo Show„.

Cântăreața arată foarte bine la numai o lună după ce a a născut şi a reușit să revină la silueta de dinainte de sarcină foarte repede. Ea a explicat că a avut noroc, deoarece nu a adunat foarte multe kilograme în plus în timpul sarcinii, dar şi că spectacolele pe care le-a avut au readus-o în cea mai bună formă!

Cum arată Vlăduţa Lupău la câteva zile după ce a născut. Cu ce probleme se confruntă artista: „Cu putere, răbdare și iubire o să fie bine”

„Iair o să mă cheme și să nu aveți dileme de unde, numele e luat din Biblie. Mai am ceva să vă zic, mami și al meu tătic, nuntă nu vor să mai facă, doar botez și o să vă placă. Nu de alta, dar o să fie veselie, mare paranghelie, lăutari, muzică aleasă, o petrecere de clasă”, este mesajul ce se găsește pe invitația de botez a lui Iair.