Tzancă Uraganu, umilit pe TikTok! Reacția unei tinere, atunci când manelistul i-a dat follow pe Instagram: ”Ăsta are și nevastă, și amantă! Poate el devine amantul meu!”

O tânără a avut o reacție surprinzătoare în momentul în care Tzancă Uraganu i-a dat follow pe rețeaua de socializare Instagram! Videoclipul a devenit viral pe platforma TikTok. Iată ce a transmis tânăra.

31 ian. 2024, 20:42
Tzancă Uraganu, umilit pe TikTok! Reacția unei tinere, atunci când manelistul i-a dat follow pe Instagram: ”Ăsta are și nevastă, și amantă! Poate el devine amantul meu!”

O tânără a avut o reacție neașteptată în momentul în care Tzancă Uraganu i-a dat follow pe Instagram.

Citește și Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns” VIDEO

Videoclipul a devenit viral pe platforma TikTok, iar internauții au rămas surpinși de reacția femeii, mai ales că utilizatoarea platformei TikTok nu părea că știe prea multe detalii despre renumitul manelist.

Reacția unei femei care a primit follow pe Instagram de la cântărețul de manele Tzancă Uraganu a devenit virală pe TikTok. Iată ce a transmis femeia în momentul în care a văzut cererea de prietenie!

Pe platforma TikTok, femeia a făcut un videoclip și le-a arătat internauților cererea de prietenie.

”Le iei locul la toate?”

Aceasta și-a întrebat prietena dacă să-i accepte cererea cântărețului de manele.

„Deci Tzancă Uraganu vrea să mă urmărească pe mine, vă dați seama? No, ce fac acum, îi accept, nu îi accept, ce fac? Cine-i Marymar? Gagicar ăsta! Poate el devine amantul meu!”, a spus aceasta.

Amica ei s-a amuzat de situație și a spus că Tzancă Uraganu are soție și amantă, soția fiind Lambada, iar amanta, Marymar. Astfel că, ea ar urma să fie cea de-a doua amantă sau să le înlocuiască pe toate!

Citește și EXCLUSIV Tzancă Uraganu: „Să vină Interpolu’ la interlopi! Mă tem pentru viaţa mea, m-au ameninţat cu moartea. Sunt aceiaşi interlopi care m-au atacat în Germania”

„Eu zic să-i accepți! Îi iei locul lui Marymar acum, vezi că e cam vagabond. Ăsta are și nevastă, și amantă! O are pe Lambada nevasta și Marymar gagica. Tu vei fi amanta 2 sau le iei locul la toate?”, a adăugat prietena ei.

@andreea_kpnct @tzzzanca uraganu 🏆 #dubai #fypシ #foryoupage #viral ♬ suono originale – Andreea_kpctn