Tzancă Uraganu, cu Rolls-Royce-ul pe străzile inundate ale Capitalei. Reacţia neaşteptată a manelistului: „Arfe de Puerto Rico şi relax de Costineşti”. VIDEO

Vremea a făcut ravagii, la mijlocul lunii iunie, în Capitală. Furtunile violente şi ploile abundente au lăsat în urma lor bulevarde inundate şi copaci căzuţi. Unul dintre cei afectaţi de vremea rea a fost şi Tzancă Uraganu.

14 iun. 2022, 23:52
Tzancă Uraganu, cu Rolls-Royce-ul pe străzile inundate ale Capitalei. Reacţia neaşteptată a manelistului: „Arfe de Puerto Rico şi relax de Costineşti”. VIDEO

Tzancă Uraganu a făcut un scurt videoclip de la volanul bolidului său de lux, în timp ce înfrunta valurile de pe străzile Capitalei. După cum se vede pe filmare, apa a ajuns până la pragul maşinii. Imaginea străzilor inundate l-a inspirat pe manelist să creeze pe loc următorul vers: „Suntem foarte bucureşti, cu arfe de Puerto Rico şi relax de Costineşti„.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – Tzancă Uraganu

Marţi, 14 iunie, Capitala s-a aflat sub ape! Ploaia torenţială care s-a întins pe parcursul unei ore a făcut ravagii, paralizând traficul.

Citeste si Tzancă Uraganu recunoaşte că s-a drogat: „Mai greşim, suntem tineri, anturaje, oboseală”

Tzancă Uraganu şi-a cumpărat Rolls-Royce Cullinan, de peste 350.000 de dolari

La începutul lunii mai, manelistul şi-a achiziţionat un Rolls-Royce Cullinan pentru care a scos din buzunar nu mai puţin de 350.000 de dolari. Achiziționarea bolidului fabricat în 2022 s-a lăsat cu o mega-petrecere organizată chiar în fața casei sale. Tzancă a chemat o formație de lăutari, și-a invitat prietenii și a dat zeci de dedicaţii.

Manelistul este un împătimit al maşinilor luxoase. A avut și în trecut mașini valoroase: BMW i8, o limuzină Rolls-Royce, Lamborghini Aventador, Ferrari California, Mercedes S Class, Porsche Cayenne, Mercedes GLE și multe altele. La momentul actual, Tzancă are un Ferrari 458 Spider, Mercedes S Class Maybach și noul Rolls-Royce Cullinan.

Citeste si Tzanca Uraganu, donație impresionantă pentru Sorina manelista. Ce anunț a făcut cântărețul