Tzancă Uraganu recunoaşte că s-a drogat: „Mai greşim, suntem tineri, anturaje, oboseală”

Tzancă Uraganu a recunoscut că a consumat droguri. Manelistul le-a povestit fanilor într-un video, pe Tik Tok, din ce cauză s-a apucat să consume substanţe interzise şi cum a scăpat de această dependenţă.

19 mai 2022, 22:08
Tzancă Uraganu recunoaşte că s-a drogat: „Mai greşim, suntem tineri, anturaje, oboseală”
Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu recunoaşte că s-a drogat. Cântăreţul de manele a recunoscut, pe reţelele de socializare, că a consumat droguri.

Tzancă Uraganu: „Am făcut şi eu nenorociri foarte mari, am greşit şi recunosc”

Manelistul a recunoscut pe Tik Tok că a consumat droguri, însă de doi ani şi jumătate spune că nu s-a mai atins de ele.

Citeşte şi Tzancă Uraganu şi-a cumpărat Rolls-Royce Cullinan, de peste 350.000 de dolari. A sărbătorit cu lăutari, în mijlocul străzii

„Am primit foarte multe comentarii, mulţi oameni spuneau că eu mă droghez şi că fac nenorociri. Haideţi să vă spun care e treaba. Până acum nu am vrut să vorbesc niciodată despre aşa ceva, dar o să vorbesc acum.

În urmă cu câţiva ani, am făcut şi eu nenorociri foarte mari. Ca orice om, mai greşim, suntem tineri, anturaje, oboseală. Chiar am gresit şi recunosc. Multumesc lui Dumnezeu că am doi ani şi jumătate de când nu m-am mai apropiat de aşa ceva. Dumnezeu m-a ajutat, mi le-am scos din cap pe viaţă, iar acum sunt rău de tot”, a recunoscut Tzancă  pe TikTok.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – Tzancă Uraganu

Manelistul mărturisea la podcast-ul lui Damian Drăghici că promisiunea făcută în fața lui Dumnezeu îl ține departe de consumul de substanțe interzise.

”Am promis la Fecioara Maria, la Mânăstirea Ghighiu de la Ploiești, e lângă mine acolo. Și m-am dus acolo, este o icoană făcătoare de minuni de 400 de ani și vin oameni din toată țara. Am promis acolo cu mâna pe icoană că nu mai fac așa ceva, în afară că beau și eu, asta e altă treabă.

Nu mai fac niciodată, am greșit și eu în trecut și am promis că nu mai fac niciodată și m-am lepădat. Sunt mult mai bine din toate punctele de vedere”, mărturisea manelistul în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citeşte şi Tzancă Uraganu, chef de zile mari în sufrageria lui Adrian Corduneanu! Manele „la rece” şi dedicații pentru membrii lumii interlope FOTO&VIDEO