Tzancă Uraganu l-a desfiinţat pe fratele său! Ce a putut să zică despre Miraj Tzunami

Tzancă Uraganu l-a atacat dur pe fratele său, după ce acesta a lansat o melodie cu Tina şi Reea, două vloggerite cu care manelistul a avut un scandal de amploare la începtul anului.

27 ian. 2021, 10:39
Tzancă Uraganu l-a desfiinţat pe fratele său! Ce a putut să zică despre Miraj Tzunami

Tzancă Uraganu i-a adresat cuvinte grele propriului frate, după ce în mediul online au apărut din nou imagini cu soţia manbelistuluiu, care era desfigurată. Imaginile şocante au fost divulgate de două influencerite, Tina şi Reea. Potrivit acestora, Madalina Miu, amanta lui Tzancă, i-ar fi cerut manelistului să îşi bată soţia, aceasta fiind una dintre condiţiile pentru o împăcare!

Tzancă Uraganu, afirmaţii dure la adresa fratelui său, Miraj Tzunami

Tzancă le-a declarat război celor două vloggeriţe, mai ales acum când fratele manelistului a lansat o piesă cu acestea. Colaborarea neaşteptată l-a scos din sărite pe Tzancă Uraganu, care l-a făcut praf pe Miraj.

Tzancă Uraganu, surprins din nou încălcând regulile din pandemie. Priveghi cu manele și zeci de persoane fără măști

„Boschetarul acesta de Miraj, că asta este un boschetar, mă obliga să fac aceste postari, care nu-mi stau în caracter. Vă daţi seama, nu-i convine. Am proprietăţi de un milion de euro cash şi el nu are nici casa plătită. Ca să vedeţi diferenţa. Vorbim pe bune. Eu nu mă jur strâmb că am frică de Dumnezeu. Să moară fata mea dacă are casa plătită. Vorbeşte gunoiul acela de mine, care a luat bătaie peste tot… Aţi văzut şi voi în ce hal a ajuns. Cântă şi prost, cânta şi fals, e vai de capul lui. N-are nici formaţie, a făcut numai nenorociri pe unde a fost… Nu-l acceptă nimeni pentru că este un gunoi. Săracul ăsta să-şi vadă de treaba lui”, a spus Tzancă Uraganul despre fratele lui, Miraj.

George Pian a sărit în apărarea lui Tzancă

George Pian a sărit în apărarea amicului său şi a afirmat că cele două surori nu aveau niciun drept să-l atace pe Tzancă. Mai ales că manelistul le-ar fi primit în casa lui şi s-a comportat impecabil cu ele.

Tzancă Uraganu a luat bătaie. Imaginile în care este luat la pumni de un interlop

„Vreau să transmit un mesaj scurt pentru ciorbele astea de burtă, pentru Reea şi pentru Tina, de zici că sunt purceluşele alea Peppa. Auziţi, ca idee, aşa… dacă omul ăla v-a luat în casă, în familia lui, v-a pus la masă şi a făcut nişte gesturi pentru voi… Noi suntem ţigani, când vine cineva la noi în casă, trebuie să-i punem ce-i mai bun pe masă… cum vă permiteţi voi să vorbiţi de familia omului? Indiferent că e amanta, că e nevasta, că e gagica, ce-o fi ea acolo… Trebuia să vă băgaţi voi să vorbiţi? Trebuia să-l sunaţi pe el, să-i spuneţi: „Băi, Tzancă, ce-are mă frate cu noi, am greşit cu ceva?”. Atunci lua el atitudine şi vorbea el cu ea. Nu să ajungeţi voi să postaţi despre familia lui, că îşi bate nevasta. E casa lui, e familia lui, nu intreveniti voi, ciorbe de burtă”, a spus George Pian.


loading...