Tzancă Uraganu, la racla cu moaştele Sfintei Parascheva. Motivul tulburător pentru care manelistul şi iubita lui au mare evlavie la Preacuvioasa

Tzancă Uraganu nu este doar un artist talentat, dar şi o persoană foarte credincioasă. Manelistul se roagă des lui Dumnezeu, iar atunci când primeşte răspuns, nu uită să Îi şi mulţumească.

12 oct. 2022, 08:56
Tzancă Uraganu, la racla cu moaştele Sfintei Parascheva. Motivul tulburător pentru care manelistul şi iubita lui au mare evlavie la Preacuvioasa

De data asta, Tzancă Uraganu şi logodnica lui,  Alina Marymar, s-au dus în pelerinaj la Sfânta Parascheva, al cărei hram va fi pe 14 octombrie. Manelistul a postat pe TikTok un scurt video realizat chiar lângă racla cu moaştele Preacuvioasei.

Dumnezeu şi Sfânta Parascheva să ne aibă în grija lor pe noi toţi„, spune manelistul pe filmare.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – tzzzanca uraganu

Tzancă Uraganu are mare evlavie la Sfânta Parascheva

Într-un alt clip, artistul Îi mulţumeşte lui Dumnezeu că i-a ajutat să ajungă la moaşte.

Doamne… îți mulțumesc ca ne -ai ajutat sa ajungem la moaștele SFINTEI PARASCHEVA!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻DUMNEZEU CU NOI TOȚI!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻”, spune Tzancă în clipul postat pe TikTok.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – tzzzanca uraganu

Iubita lui Tzancă a pierdut o sarcină

Tzancă şi iubita lui au mare evlaviela Sfânta Preacuvioasă Parascheva. După ce, în luna august a acestui an, Alina a pierdut o sarcină, a mers la racla cu sfintele moaşte de la Iaşi ca să ceară ajutor având puternica credinţă că Sfânta o va ajuta să devină mamă cât de curând.

Citeste si Tzancă Uraganu, implicat într-un scandal monstru cu un preot: „Homosexualule, să-ţi fie ruşine faţă de Dumnezeu”

Este cunoscut faptul că Sfânta Parascheva este ocrotitoarea femeilor și a copiilor, în special. Există credința că femeile care suferă de infertilitate au șansa de a rămâne gravide dacă se roagă la Preacuviasa și respectă tradițiile zilei de 14 octombrie. Manelistul a zis în repetate rânduri că-și dorește cu orice preț un copil cu frumoasa Alina.

Nu am dat prea multe detalii. A zis doctorul că s-ar putea să fie o sarcină extrauterină. Așa a fost. Nu e nici o problemă. Ne-a anunțat din prima. Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi totul bine. Vom merge înainte […] Începând de anul viitor vom avea timp și de noi. Voi înjumătății cântările față de anul acesta. Vreau mai sărac, dar mai fericit„, a declarat Tzancă Uraganu la sfârșitul lunii august.

Citeste si Tariful lui Tzanca Uraganu: 12.000 de euro pe patru ore: „Avem taxe de plătit la stat, 10%, suntem și noi mai mulți!”

Declaraţii controversate ale Mădălinei Miu, soţia din acte a lui Tzancă

Reamintim că, în acte, Tzancă este încă însurat cu Mădălina Miu. Deși femeia a depus actele de divorț în urmă cu mai bine de un an, situația lor este încă incertă. Soţia lui a făcut declaraţii controversate despre manelist, dând de înţeles că acesta şi-a făcut un obicei din a denigra femeile cu care a avut o relaţie la un moment dat.

Inclusiv această fetiță (Alina Marymar – n.red.) e bătută și făcută în toate felurile și ea îl așteaptă în recepție, în hoteluri prin țară, pentru că mie mi-au spus băieții din formația lui, și el urcă în cameră cu alta, deci asta e viața ei, deci să ne lase. Divorțul meu nu are legătura cu această femeie, el nici nu o cunoștea când eu am cerut divorțul […] El așa declară despre orice femeie care nu dorește să mai audă de el. Cum a încercat să mă denigreze pe mine prin live-uri sau postări, la fel a făcut și cu Narcisa (n.r. Narcisa Manelista) la un moment dat. Cu Roxana Prințesa Ardealului prin emisiuni tv, pe acele surori pe care le-a făcut praf în postările lui și cu care ulterior se posta cum se pupă și cum dansează împreună”, a spus Mădălina Miu, pentru Spynews.ro.