Tzancă Uraganu, mesaj incendiar primit de la Narcisa Moisa. Artista este căsătorită!

Tzancă Uraganu susține că Nartcisa Moisa ar avea sentimente ascunse pentru el, deși este căsătorită cu Yoannes și s-a luptat să se împace cu soțul ei în ultimele săptămâni.

19 feb. 2021, 20:50
Tzancă Uraganu, mesaj incendiar primit de la Narcisa Moisa. Artista este căsătorită!

Tzancă Uraganu, mesaj incendiar primit de la Narcisa Moisa. După ce Narcisa și Yoannes și-au anunțat împăcarea și susțin că sunt mai fericiți ca niciodată, Tzancă Uraganu a atuncat o bombă în showbiz prin care o pune pe manelistă într-o postură neplăcută, scrie Cancan.

Tzancă Uraganu, mesaj incendiar primit de la Narcisa Moisa

Potrivit acestuia, Narcisa Moisa i-ar fi făcut avansuri lui Tzancă, deși, culmea, în urmă cu puțin timp, cântăreața i-a făcut un mega-scandal soțului său, acuzându-l de infidelitate. Tzancă a postat o nouă dovadă a faptului că Narcisa ar avea „bucurii” pentru artist. „E normală reacția ta, dar nu pune la suflet. Tu știi ce și cum. Și când ai nervi ești frumos. Mi-e dor de tine și când o să pot o să te sun. SĂ NU DAI MESAJ ÎNAPOI!”, este textul făcut public de Tzancă Uraganu.

SPECTACULOS! Cum a „combinat-o” Tzancă Uraganul pe Laurette: „Mi-a propus să…”

Manelistul a spus că urmează o serie de dovezi și demonstrații cum că Narcisa Moisa nu este ceea ce pare, iar Yoannes nu ar şti lucrurile pe care aceasta le-ar ascunde!

Tzancă Uraganu a luat bătaie. Imaginile în care este luat la pumni de un interlop

Tzancă Uraganu a luat bătaie de la un interlop din Roșiorii de Vede. Manelistul a povestit că agresorul i-ar fi cerut să-i dea banii pe care-i avea la el și brățările de aur de la mâini. Imaginile în care Tzancă este luat la pumni au devenit virale pe reţelele de socializare. „!Am fost la bulangiul ăsta de G… am fost până acolo cu fata mea că au avut și ei o problemă, nu mai vreau să dau detalii. Și separat că a cerut bani de la mine și a vrut să-mi ia brățările, că este un fomist, a sărit la mine între 20 de inși care erau acolo. Când m-a văzut, singur, în altă parte, n-a mai sărit, n-a mai făcut nimic. Să-i dau bani! Să știe toată lumea, să audă televiziunile, nu am de ce să mă feresc. Știe toată garda, știe… Pentru că eu sunt un om al legii, eu nu mă împotrivesc legii”, a povestit Tzancă Uraganu pe contul său de Facebook.