Tzancă Uraganu, prima reacţie după atacul lui Florin Salam. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi manelişti

Tzancă Uraganu este unul dintre maneliştii la modă. Recent, noul val al acestui gen muzical a fost atacat de Florin Salam, care susţine că tot el este nr. 1 în România!

08 feb. 2022, 14:24
Tzancă Uraganu, prima reacţie după atacul lui Florin Salam. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi manelişti
Tzancă Uraganu, prima reacţie după atacul lui Florin Salam

Tzancă Uraganu, prima reacţie după atacul lui Florin Salam. Pe numele real Andrei Velcu, Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele de la noi. Are un succes colosal cu fiecare piesă pe care o lansează, dar tot nu i-a intrat în graţii lui Florin Salam.

Tzancă Uraganu, prima reacţie după atacul lui Florin Salam. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi manelişti

Florin Salam i-a atacat dur pe cântăreții de manele care sunt în tendințe. Celebrul manelist a fost scos din minţi de cei care se laudă cu câștigurile lor și bunurile de lux pe care le-au cumpărat.

Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre bătaia încasată în Germania. De ce a fost, de fapt, agresat manelistul

„Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut… mi-e milă de voi… mă jur cu foc. Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a spus Florin Salam.

Florin Salam nu şi-a plătit dările către stat. Firma pe care o deţine are datorii uriaşe la ANAF

Tzancă Uraganu a lămurit situația și a recunoscut păentru WOWbiz.ro care este adevărata lui relație cu Florin Salam. „Eu cel mai mult colaborez cu cumătrul meu, Florin Salam, pentru că, așa cum știe toată lumea, pe el îl iubim cel mai mult, suntem și foarte apropiați, suntem ca o familie, îl iubesc din punct de vedere muzical cel mai mult, de când eram copil, i-am spus și lui asta de n ori. Mai colaborez și cu Biju, care este fratele meu, prietenul meu, un om care îmi place și ca artist și ca prieten. Mai e Sorinel care e tot ca fratele meu și Adrian Minune, un om pe care îl iubesc foarte mult și suntem foarte apropiați”, a declarat Tzancă Uraganu.