Tzancă Uraganu, mesaj tranșant pentru colindători: „Vă rog mult să nu mai veniți!”

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi la ora actuală. Piesele sale ocupă adesea primele locuri în top-uri.

20 dec. 2023, 08:49
Tzancă Uraganu, mesaj tranșant pentru colindători: „Vă rog mult să nu mai veniți!”
Ce mesaj le-a transmis Tzancă Uraganu colindătorilor

Tzancă Uraganu este cunoscut și pentru generozitatea sa și pentru cazurile sociale pe care le-a făcut publice. De-a lungul timpului, manelistul a ajutat mai multe familii nevoiașe. Pentru că ne aflăm în perioada colindelor, oamenii au început deja să îi cânte la poartă de dimineață până seara cu speranța că nu vor pleca cu mâna goală de la casa cântărețului.

Manelistul s-a simțit deranjat de colindători, mai ales că a declarat în repetate rânduri că nu este o fire matinală. Astfel că, Tzanca Uraganu a postat un mesaj în mediul online.

„Anunț pentru colindători! Vă rog mult să nu mai veniți înainte de ora 16.00!!!!!!”, a scris manelistul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Noi detalii în cazul lui Tzancă Uraganu! Manelistul trăiește în teroare de doi ani. Interlopii i-au luat până acum o casă și o mașină 

Cântărețul s-a simțit  nevoit să facă acest anunț, deoarece noaptea o petrece la spectacole, iar ziua doarme și se odihnește, însă cetele gălăgioase nu îi permiteau acest lucru.

Comentariile internauților nu au încetat să apară și, chiar dacă mulți l-au criticat pe manelist, unii au empatizat cu el.

Tzancă Uraganu se teme că va fi omorât

Recent, cântărețul a anunțat că este amenințat de interlopi și că a fost nevoit să se ascundă pentru a scăpa. Manelistul a mai spus că va fi ucis, pentru că are de-a face cu oameni periculoși care i-au cerut bani ca taxă de protecție în repetate rânduri.

„Rog toată Poliţia, toată procuratura să ia măsuri, să vină Interpolu la interlopi!. După ce ne omoară şi ne dau foc la case, e prea târziu să intervină…Eu am dosar cu ei, să se facă ceva. Dacă el nu are frică nici de mascaţi, eu ce pot să fac, mă închid undeva”.

Citește și: Party în stil faraonic de ziua lui Tzancă Uraganu! Cum a sărbătorit manelistul aniversarea vârstei de 33 de ani: „La mulți ani, inima mea!”

Tzancă Uraganu a mai mărturisit că este amenințat constant deoarece nu le mai dă bani indivizilor care au amenițat că îi vor incendia casa.

„Ei mă amenință, îmi cer bani, șantaj, deja mi-au luat un ceas în urmă cu 2 ani, mi-au luat o sumă de bani, m-au tâlhărit, și în Germania tot ei au fost. (…) Nu se mai poate ieși din casă. Mă amenință într-una să le dau bani, vor să vină după mine, au zis că îmi dă foc la casă, eu deja vreau să iau copiii să mă mut, să îi pun într-un loc ascuns pentru că au zis că dau foc la casă, oamenii sunt în stare de orice.

Vreau să se facă dreptate și rog toată Poliția Română și DIICOT și tot ce înseamnă procuratură să ia măsuri cu acești oameni pentru că nu se mai poate trăi și nu mai pot ieși nicăieri din cauza lor pentru că trebuie să le dau lor taxă de protecție”, a declarat Tzancă Uraganu