Tzancă Uraganu şi Dani Mocanu „se bat” pe Van Damme. Actorul american, ţinta ironiilor lui Tzancă: „Iartă-mă că n-am ajuns să facem poze, dar cântam la nuntă. Prin decembrie, aşa, dacă vii prin România poate se nimereşte să n-am nuntă”

Dacă până nu demult rivalitatea dintre Tzancă Uraganu şi Dani Mocanu era oarecum incertă, lucrurile par să devină evidente în ultima vreme. Ipoteza că Tzancă ar fi invidios pe Dani a fost alimentată atât de fanii celor doi artişti, cât şi de comportamente pe care fiecare dintre cei doi manelişti le manifestă.

23 iul. 2021, 11:34
Tzancă Uraganu şi Dani Mocanu „se bat” pe Van Damme. Actorul american, ţinta ironiilor lui Tzancă: „Iartă-mă că n-am ajuns să facem poze, dar cântam la nuntă. Prin decembrie, aşa, dacă vii prin România poate se nimereşte să n-am nuntă”

Dani Mocanu, ţinta ironiilor lui Tzancă Uraganu. După ce, pe YouTube, a apărut un clip în care Dani Mocanu apare alături de actorul Jean Claude Van Damme făcându-i dedicaţii, Tzancă Uraganu a ţinut să-i dea replica într-un video postat pe TikTok. Replica nu este altceva decât un tir de ironii adresate, aparent, lui Van Damme.

Cu o zi înainte de apariţia clipului în care Van Damme i s-a alăturat lui Dani Mocanu, actorul american a fost filmat într-o maşină, alături de trei români, mişcându-se pe ritmurile manelelor cântate tocmai de Tzancă Uraganu.

Dani Mocanu, ţinta ironiilor lui Tzancă Uraganu

Am şi eu un mesaj pentru actorul Jean Claude Van Damme. Frăţiorul meu, vreau să-mi cer scuze în faţa ta că n-am putut să ajung acolo la hotel, pe Victoriei, unde erai tu, să fac şi eu o poză cu tine. Că puteam să vin să fac şi eu o poză cu tine dacă era, nu era o problemă, dar eram la o nuntă. Eu când zi de zi, am nunţi zi de zi şi n-ajung nici pe-acasă. Că dacă puteam, ajungeam, nu era o problemă. 

Citeste si Florin Salam sare la gâtul maneliştilor din noua generaţie. Principalii vizaţi: Dani Mocanu şi Tzancă Uraganu: „La ăştia de vă postaţi bani! M-am jurat pe voi, care v-am crescut. Staţi cuminţi cu banii ăia, că n-aveţi talent”

Iartă-mă, când mai vii pe-aici, în caz că se nimereşte să nu am nuntă, prin decembrie, aşa, să vii să n-am nuntă, că eu de obicei cânt zi de zi… iartă-mă, îmi cer iertare şi eu, şi formaţia mea, că n-am făcut o poză cu tine. trăiască familia ta. Jean Claude van Damme, te pupăm„, i-a transmis Tzancă lui Van Damme pe Tik Tok.

Van Damme şi Dani Mocanu dansează, îmbrăţişaţi, pe ritm de manea

După ce a fost filmat într-o maşină, mişcându-se pe ritmurile lui Tzancă Uraganu, Van Damme s-a filmat alături de Dani Mocanu, care i-a dedicat câteva versuri. Van Damme şi Dani Mocanu au apărut aşa cum nu credeai să-i vezi vreodată: Ţinându-se de gât, cântând şi dansând pe ritmul unei manele compuse ad-hoc. Iar actorului american nu pare să-i displacă deloc genul.

Pentru Van Damme fratele nostru

Doliu în lumea manelelor. Soţia lui Dan Armeanca a încetat…
Cum este ziua de Paşte, ca Van Damme nu se mai naşte

Îi cântă Dani Mocanu care a spart topul tot anul

În clipul în care apar cei doi, Van Damme poartă pe umăr o geantă din care îşi iţeşte capul un căţel. Actorul a adoptat din România căţelusă aflată într-o stare nu tocmai bună.

Citeste si Tzancă Uraganu, mesaj pentru Van Damme după ce actorul a fost filmat în timp ce îi asculta manelele VIDEO