Tzancă Uraganu, ţipete şi înjurături în mall. Manelistul a izbucnit de faţă cu toată lumea

Tzancă Uraganu, ţipete şi înjurături în mall. Manelistul nu s-a mai putut stăpâni după ce a primit un telefon şi a izbucnit de faţă cu toată lumea. A ieșit furios dintr-un magazin și a început să înjure ca la ușa cortului fără a mai ține cont de cei din jur.

16 sept. 2021, 11:47
Tzancă Uraganu, ţipete şi înjurături în mall. Manelistul a izbucnit de faţă cu toată lumea
Tzancă Uraganu, ţipete şi înjurături în mall

Tzancă Uraganu, ţipete şi înjurături în mall. Cântăreţul a primit un telefon neașteaptat, care l-a scos din minţi. În cele câteva minute de convorbire telefonică, manelistul i-a adresat celuilalt participant cuvinte dure.

Citeşte şi: Scandal și bătaie la o nuntă la care cânta Tzancă Uraganu: „Băiatul ăla a insistat să dau dedicaţii jignitoare. Înţelegeţi şi nu mai fiţi bătuţi în cap”. VIDEO

Tzancă Uraganu, ţipete şi înjurături în mall

Păi cum adică mă pui tu pe mine să-ți plătesc eu bă? El mi-a spus că tu ai să-i dai bani lui, ai înțeles. Eu n-am plătit niciun ban la nimeni ….Nu mă interesează pe mine, mie îmi dai banii. Am plătit bă…ce impozit bă…. să-ți moară copiii tăi, să moară băiatul tău… să-ți vezi morți copiii tăi că trebuie să plătesc impozit. Să-ți moară copiii tăi….Să moară familia mea.. Băi, tu ești bulangiu, ești prost

Încerci să mă arzi pe mine, dar o să stăm de vorbă, îți garantez, băiatul ăsta e cu mine, bă ești bulangiu, după ce că ești pămpălău ești și prost. Băga-mi-aș p%^* în morții tăi…

Ascultă ce spun… băiatul ăsta a zic că i-a dat 2000….deci el să nu facă cu mine din astea, să moară familia mea…nu frate, hai să fim serioși, dacă vrei să fim corect, să fii corect, dacă nu..nu avem ce să mai discutăm”, a spus Tzancă Uraganu, potrivit Spynews.ro.

Conflictul ar fi pornit de la un tânăr care urmează să-și facă majoratul și l-a vrut invitat la petrecerea sa pe Tzancă Uraganu.

Acesta se pare că a vorbit cu un alt lăutar și i-a dat bani pentru a-i da mai departe lui Tzancă Uraganu, însă se pare că suma nu a mai ajuns deloc la cântăreț.