Tzancă Uraganu va avea al treilea copil! Cum se simte partenera manelistului în primele luni de sarcină și ce nume au ales pentru fetiță

Alina Marymar și Tzancă Uraganu urmează să devină părinți. Recent, viitorii părinți au organizat o petrecere, unde au aflat sexul bebelușului.

09 feb. 2023, 09:40
Tzancă Uraganu va avea al treilea copil! Cum se simte partenera manelistului în primele luni de sarcină și ce nume au ales pentru fetiță

Alina Marymar, iubita artistului, i-a făcut o bucurie lui Tzancă Uraganu. Cântărețul va avea al treilea copil, însă de această dată este tătic de fetiță. Viitoarea mămică este însărcinată în patru luni.

Este fetiță! Primele declarații făcute de Alina Marymar despre simptomele din timpul sarcinii

Iubita artistului vorbește pentru prima dată despre sarcină. Ea mărturisește că e o norocoasă, pentru că nu a avut momentan simptome de graviduță și nici pofte.

Citește și Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un băiețel. Manelistul a fost Moș Crăciun pentru o zi: „Îți aduc eu personal ce vrei tu”

„Sunt foarte bine, fetița mea este foarte cumințică, nu-mi dă nicio stare, deci așa sarcină ok! Crește, fără simptome prea multe. Nu am avut niciun simptom, nici poftă de mâncare prea multă, chiar mănânc mai puțin decât înainte. Deocamdată nu am pofte, dar o să vină și astea, nu știu ce să zic. Sunt deja în luna a patra”, a spus Alina Marymar, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Viitorii părinți așteaptă ca fetița lor să vină pe lume spre finalul verii. Tzancă Uraganu, împreună cu iubita sa, au câte o variantă în ceea ce privește numele micuței. Copila va avea două nume, dintre care unul sfânt, însă nu au luat încă decizia.

„Fetița vine pe lume în iulie la sfârșit, început de august, cam așa. Nu ne-am gândit încă la un nume, e greu de ales pentru că ce vreau eu nu-i place lui, ce-i place lui nu-mi place mie și nu suntem așa de acord deocamdată. Vrem să aibă două nume, unul sfânt și unul pe care o s-o strigăm”, a mai declarat Alina Marymar.

Ce reacție au avut viitorii părinți la aflarea veștii

Alina Marymar a spus că atât pentru ea, cât și pentru Tzancă, a fost o mare bucurie să afle că vor fi părinți. Cei doi au trecut printr-un moment dificil anul trecut, când Alina Marymar a pierdut o sarcină. „A fost o bucurie foarte mare, noi ne-am dorit foarte mult, iar când am auzit a fost foarte frumos, un sentiment unic”, a spus iubita artistului.

Citește și Şocul momentului pentru Tzancă Uraganu! Iubita manelistului, Alina Marymar, a făcut anunţul

În ciuda faptului că mai sunt câteva luni până la nașterea bebelușului, viitorii părinți se gândesc la botezul fetiței, care va fi unul impresionant. Alina Marymar a spus că se va ocupa tot ea de organizarea botezului, așa cum s-a ocupat și de petrecerea din urmă cu câteva săptămâni.

„Da, va fi un botez foarte frumos. Nu ne-am gândit încă la detaliile astea, o tematică, dar va fi ceva spectaculos, mai ales că eu sunt cu organizarea petrecerilor, chiar îmi place foarte mult și mă descurc bine zic eu, organizez orice petrecere în detalii foarte, foarte atente și totul iese perfect, eu sunt perfecționistă. Da, crede-mă că am organizat-o într-o zi. Petrecerea pe care am avut-o am organizat-o într-o zi. El nu avea răbdare și a vrut neapărat, el a vrut să organizăm într-o zi”, a mai spus iubita lui Tzancă Uraganu.