Uciderea lui Nemţov: Noi imagini, surprinse de camera de pe bordul unei maşini VIDEO

Au apărut noi imagini care ar putea oferi detalii vitale în ancheta asasinării opozantului rus Boris Nemţov.

05 mart. 2015, 12:53
Uciderea lui Nemţov: Noi imagini, surprinse de camera de pe bordul unei maşini VIDEO

O nouă înregistrare ar putea face lumină în cazul uciderii lui Boris Nemţov. Imaginile au fost surprinse de camera de pe bordul unei maşini care a trecut pe podul unde criticul lui Putin a fost ucis în plină stradă. Între timp, anchetatorii caută o maşină văzută de trei ori la locul crimei, ce aparţine unei firme care lucrează cu Ministerul rus de Finanţe.

Aceste imagini au fost date publicităţii de postul de radio Ecoul Moscovei. În filmare se vede cum, după ce depăşeşte un vehicul care i-a tăiat faţa, şoferul maşinii ajunge la locul crimei. Pentru câteva secunde, apare o maşină albă, parcată în spatele unui camion staţionat şi se pot distinge siluetele unor persoane care merg pe pod, pe trotuar. Imaginile vitale pentru anchetă au ajuns deja la poliţie şi sunt acum analizate.

Citeşte şi Noi detalii în cazul asasinării lui Boris Nemţov, opozantul lui Putin. Poliţiştii au găsit maşina ucigaşilor

Între timp, poliţia rusă caută un autoturism alb surprins de camerele de supraveghere de la Kremlin de trei ori, în decurs de o oră, în zona în care a fost asasinat Boris Nemţov. Maşina aparţine unei companii care oferă servicii de securitate Ministerului de Finanţe şi Monetăriei.

Între timp, autorităţile de la Moscova verifică mai mulţi suspecţi în legătură cu asasinatul. Uciderea lui Boris Nemțov este o ‘tragedie ruşinoasă’ ce are un substrat politic, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin. Boris Nemţov a fost împuşcat în spate vineri noaptea, după care atacatorul s-a urcat într-un vehicul care îl aştepta şi a plecat. Anchetatorii nu au reuşit să-l prindă pe asasin, iar investigaţia este în desfăşurare.

Citeşte şi: Asasinarea lui Boris Nemţov, surprinsă de camerele de supraveghere. Imaginile au fost făcute publice VIDEO