Ucigaş eliberat pentru 10.000 de euro

Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Ardeal a fost eliberat pe cauţiune, după ce anul a trecut a omorât cu maşina o persoană şi a rănit grav alte două. Iuliu Kiss, cunoscut sub numele de Paprika, a fost pus în libertate pentru 55.000 de lei de Curtea de Apel Oradea. El a ieşit din închisoare în urmă cu puţin timp.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 12:42
Ucigaş eliberat pentru 10.000 de euro

Un complet format din trei judecători de la Curtea de Apel Oradea a dispus miercuri admiterea recursului formulat de avocaţii lui Iuliu Kiss şi eliberarea acestuia în schimbul unei cauţiuni de 55.000 de lei.

Este una dintre cele mai mari cauţiuni dispuse de o instanţă din Bihor. Decizia este definitivă.

În 16 decembrie, Judecătoria Oradea a dispus condamnarea lui Iuliu Kiss la închisoare la 3 ani şi 4 luni cu excutare, dar şi obligarea la plata unor despăgubiri morale de 360.000 de euro familiilor victimelor. Avocaţii şoferului au făcut recurs.

Iuliu Kiss a fost arestat în 14 iulie după ce în iunie 2011 a provocat un accident mortal în Oradea. Kiss se afla la volanul unei maşini de lux, nu a acordat prioritate maşinii în care se aflau cele trei tinere şi a intrat cu bolidul în ea. Una dintre victime, o tânără în vârstă de 24 de ani, a murit pe loc. Sora ei geamănă a intrat în comă, iar o a treia victimă a fost grav rănită. Între timp starea de sănătate a celor două tinere s-a ameliorat.