Ucigaşul bătrânei găsită moartă şi cu limba tăiată la Buftea a fost prins. Victima, mama unui fost șef din Poliția Română

Apar noi detalii în cazul femeii găsite moarte în Buftea. Se pare că ucigaşul este un bărbat de 39 de ani, din orașu. Acesta a recunoscut că a ucis-o pe femeia din localitate, descoperită duminică seară, în curtea ei, cu limba tăiată.

01 dec. 2020, 13:02
Ucigaşul bătrânei găsită moartă şi cu limba tăiată la Buftea a fost prins. Victima, mama unui fost șef din Poliția Română

Ucigaşul bătrânei găsită moartă şi cu limba tăiată la Buftea a fost prins. Vitctima ar fi mama unui ofițer care a ocupat în trecut o funcție de conducere în cadrul Centrului de Cooperare Polițienească din cadrul IGPR.

Ucigaşul bătrânei găsită moartă şi cu limba tăiată la Buftea a fost prins. Cine era de fapt victima

Potrivit Gândul, surse judiciare susţin că principalul suspect este, de fapt, chiar unul dintre vecinii bătrânei. Este vorba despre un bărbat care nu era cunoscut ca o persoană violentă și care, de altfel, și-a recunoscut fapta.

Acesta a declarat că, duminică, a mers la vecina lui și i-a cerut, cu împrumut, o sumă de bani. Bărbatul a spus că femeia ar fi refuzat, moment în care, între cei doi, s-a iscat un conflict verbal, în timpul căruia bătrâna l-ar fi înjurat de mai multe ori. Victima a început să ţipe, iar omul a strâns-o de gât pâna aceasta a rămas fără suflare. Omul a plecat acasă fără să ia nimic din locuința victimei care decedase.

De altfel, potrivit sursei citate, fiul victimei este un fost ofițer în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, de unde s-a pensionat recent. Acesta a activat, în ultimii ani, ca șef Serviciu în cadrul Centrului de Cooperare Polițienească (CCPI), structură care reunește canalele de cooperare polițienească INTERPOL, EUROPOL și Sistemul Informatic Schengen SIRENE.

Moarte subită în Buftea! O femeie a fost găsită cu limba tăiată în propria curte

Poliția a fost alertată duminică seară, printr-un apel la numărul de urgență 112, de către un bărbat din Buftea, care ar fi declarat că a văzut-o pe femeie căzută în curte, iar înainte aceasta ar fi strigat ”hoții”.

Polițiștii au ajuns la fața locului unde au rămas șocați de ce au descoperit, femeia era decedată și cu limba secționată. Fiul victimei le-a declarat poliţiştilor că din casă nu lipsesc bunuri. Ancheta continuă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate. Doi bărbați au fost descoperiți decedați într-un apartament dintr-un bloc din Medgidia. Oamenii legii au fost alertați de către mai mulți vecini.

Cei doi bărbați de 75, respectiv 85 de ani au fost descoperiți decedați de către vecini. Aceștia au declarat polițiștilor că nu i-au mai văzut pe cei doi de mai mult timp și s-au îngrijorat. Până în prezent, polițiștii nu au descoperit urme de violență pe trupurile celor doi.

Citeşte şi: Moarte subită în Buftea! O femeie a fost găsită cu limba tăiată în propria curte