Ucigaşul cântăreţei de origine română, Christinei Grimmie, a ucis-o pentru că era prea obsedat de ea

Cântăreaţa Christina Grimmie, cunoscută pentru participarea la emisiunea "The Voice US", a decedat pe 10 iunie, după ce a fost împuşcată în timp ce semna autografe la un concert. Potrivit site-ului TMZ, criminalul, Kevin James Loibl, era un fan care avea o fascinaţie morbidă pentru.

RomaniaTV.net
18 iun. 2016, 15:45
Ucigaşul cântăreţei de origine română, Christinei Grimmie, a ucis-o pentru că era prea obsedat de ea

Ucigaşul cântăreaţei americane cu origini româneşti Christinei Grimmie era un fan cu o fascinaţie morbidă pentru ea. Tînăra care participa la emisiunea „The Voice US” a murit împuşcată de dementul obsedat de ea în data de 10 iunie, după un concert pe care îl susţinuse în Orlando, Florida, în rtimp ce le dădea autografe fanilor ei.

Mobilul crimei tânărului identificat drept Kevin James Loibl, care a împuşcat-o pe Christina Grimmie, începe să se precizeze, relatează site-ul american TMZ. Kevin James Loibl ar fi un fan obsedat de Christina Grimmie. Tânărul de 27 de ani ar fi tras în Christina din cauza unei fascinaţii morbide pe care o avea pentru cântăreaţă.

„Fascinaţia lui Kevin James Loibl era fără limite, când îi asculta cântecele. Ne-a spus într-o zi că o va lua de nevastă pe Christina”, au spus apropiaţii lui Kevin James Loibl, interogaţi de TMZ. Fanul, care trăia în oraşul Saint Petersburg, din statul american Florida, şi-a făcut implant capilar pentru a o seduce pe Christina şi o operaţie chirurgicală la ochi. Mai mult, Loibl ţinea o dietă specială pentru a se „conserva” şi a-i fi pe plac cântăreţei. Kevin James Loibl asista la toate concertele cântăreţei.

Citeşte şi Ucigaşul cântăreţei Christina Grimmie, identificat. Vezi ULTIMUL CONCERT al artistei înainte să fie împuşcată VIDEO

Kevin James Loibl s-a ridicat din mulţime şi a împuşcat-o pe Grimmie, după ce artista şi-a încheiat prestaţia pe scenă, în timpul sesiunii de autografe. Fratele cântăreţei l-a identificat pe atacator şi s-a năpustit asupra lui, dar acesta s-a împuşcat mortal, conform Associated Press.

Grimmie, cântăreaţa în vârstă de 22 de ani din New Jersey, s-a clasat pe locul trei în timpul celui de-al şaselea sezon al show-ului „The Voice”, difuzat de televiziunea NBC. Aceasta a fost în echipa lui Adam Lavine, solistul trupei Maroon 5.