Criminal periculos, LIBER prin Bucureşti. Bărbatul care ar fi ucis un băieţel în Iaşi, văzut la Gara de Nord

Criminalul care este principalul suspect al autorităţilor în cazul uciderii unui copil din Iaşi s-ar putea ascunde în Bucureşti. El ar fi fost văzut în zona Gării de Nord, existând mai multe persoane care susţin că l-au văzut pe bărbat, dar le este frică să intre în contact cu el. Ei spun că ucigaşul scăpat printre degete de anchetatori şi-a făcut veacul în Bucureşti şi se droghează, potrivit România TV.

03 oct. 2015, 12:03
Criminal periculos, LIBER prin Bucureşti. Bărbatul care ar fi ucis un băieţel în Iaşi, văzut la Gara de Nord

Paznicii din Gara de Nord, dar şi oamenii străzii care îţi fac veacul pe acolo spun că l-au văzut pe asasin. Aceştia din urmă chiar se sperie când îi văd poza, iar parcagii din zonă îl cunosc şi ei pe Vasile Miron, principalul suspect al poliţiştilor în cazul unei crime odioase din Iaşi, potrivit România TV.

Citeşte şi: CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Iaşi. Un copil de 10 ani, TORTURAT până la moarte: Era legat cu sârmă ghimpată

Ultimul domiciliu din cartea de identitate a criminalului este pe şoseaua Berceni. Foştii vecini spun, însă, că nimeni nu a mai dat pe acolo de ani buni.

„Am înţeles că tatăl lui a murit. Are vreo cinci ani de când a murit. Un tâmplar… Un om… n-a fost însurat, n-avea nimic! Şi avea un copil din flori. Eu l-am dat afară pe-ăsta, că avea 120 de milioane la întreţinere. I-a luat casa statul”, a declarat un fost vecin de-al ucigaşului.

Vasile Miron este suspect că a ucis cu bestialitate un copil din Iaşi, în urmă cu patru luni. Bărbatul, care a mai fost condamnat pentru crimă, după ce a ucis şi tranşat o fată de 17 ani din Ilfov, se află în libertate de mai puţin de un an, când a fost eliberat condiţionat, după 11 ani de închisoare.

Citeşte şi BĂIAT de 10 ani, UCIS pentru un sacrificiu uman dintr-un ritual şamanic. Detaliile crimei sunt şocante FOTO

Judecătorul care a decis să îl scape de puşcărie nu a ţinut cont de rapoartele psihologice din penitenciar, care arătau că Vasile Miron are comportament extrem de agresiv şi nu colaborează cu medicii, potrivit România TV.