Ucigaşul prostituatei din Pădurea Băneasa, dus la locul crimei pentru reconstituire VIDEO

Bărbatul de 24 de ani suspectat că a tâlhărit şi a ucis o femeie de 30 de ani acum două săptămâni în Pădurea Băneasa a fost dus joi de anchetatori la locul faptei pentru reconstituire. Bărbatul trebuie să le povestească procurorilor cum a comis oribila crimă.

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 11:16
Ucigaşul prostituatei din Pădurea Băneasa, dus la locul crimei pentru reconstituire VIDEO

Principalul suspect în cazul uciderii, la începutul lunii noiembrie, a unei prostituate la marginea pădurii Băneasa, în apropierea Academiei de Poliţie, a fost prins în noaptea de miercuri spre joi de poliţiştii de la Serviciul Omoruri.

Tânărul suspectat că a ucis-o pe prostituată se numeşte Marin Dumitru şi are 24 de ani.

În 31 octombrie, în jurul orelor 15.30-16.00, în pădurea Băneasa, Marin Dumitru a lovit-o de mai multe ori în cap cu pumnii şi cu un ciocan pe R.M., în vârstă de 30 de ani, provocându-i leziuni în urma cărora a decedat, se arată într-un comunicat de presă de joi al Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Marin Dumitru i-a luat poşeta şi un telefon mobil, apoi a fugit, fiind prins după două săptămâni de la comiterea crimei.

Motivul pentru care a ucis-o pe prostituată ar fi fost neînţelegerile în privinţa preţului.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti au emis pe numele lui Marin Dumitru o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Instanţa Tribunalului Bucureşti va judeca, joi, cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Marin Dumitru. Cercetările în această cauză sunt continuate de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Cadavrul femeii, în vârstă de 30 de ani, cunoscută ca prostituată, a fost descoperit în 1 noiembrie, la marginea pădurii Băneasa, de către concubinul femeii, care a sunat la numărul de urgenţă 112. Acesta a susţinut în faţa poliţiştilor că a plecat să o caute la marginea pădurii Băneasa, unde ştia că aceasta se prostitutează, pentru că nu mai venise acasă şi nici nu mai răspundea la telefon. Femeia ucisă a lăsat în urmă un copil de 14 ani.