UCRAINA: Luxul OAMENILOR lui Ianukovici. Ce avere avea PROCURORUL care se credea ÎMPĂRAT ROMAN FOTO VIDEO

Ucrainenii sunt în continuare şocaţi de descoperirile făcute după căderea regimului lui Ianukovici. Cetăţenii ucraineni au rămas uluiţi după ce au văzut averea de care dispunea Procurorul General al Ucrainei.

RomaniaTV.net
25 feb. 2014, 13:05

Ucrainenii au aflat acum că fostul procuror general al Kievului, Viktor Pşonka, trăia într-un lux chiar mai opulent decât fostul preşedinte Viktor Ianukovici, potrivit România TV.

 Pe lângă mobilierul de lux, statuile suflate în aur şi încrustate cu pietre preţioase, omul legii avea chiar şi moaşte şi alte obiecte de cult extravagante.

Pşonka trăia într-o casă chiar mai impresionantă decât cea a lui Victor Ianukovici. Reşedinţa aflată în apropierea Kievului era ticsită de obiecte care ar putea fi expuse şi în muzee.

Între acestea figurau şi ouă Faberge, statui suflate în aur sau cărţi religioase vechi.

Fostul procuror general era şi un om religios. Întreaga sa casă era tapetată cu zeci de icoane suflate în aur. Mai mult, avea chiar şi moaşte, dar şi alte obiecte de cult, aranjate la vedere în încăperile impozante.

Viktor Pşonka avea şi numeroase tablouri, multe dintre ele portrete. Într-un astfel de tablou, fostul procuror general este comparat cu un conducător roman.

Ca şi în cazul lui Ianukovici, casa a fost vizitată de mii de ucraineni, dornici să vadă luxul în care trăiau cei care conduceau ţara. Acum, fostul procuror general este căutat de autorităţi. El a încercat să fugă din ţară, însă nu a reuşit. În acest moment, nu se știe unde se află.