Udrea a prezentat echipa finală a PDL pentru Bucureşti VIDEO

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a anunţat numele candidaţilor partidului la sectoarele 2,4 şi 5. Astfel, directorul general al Sălii Palatului, Lucian Iliescu va candida contra lui Neculai Onţanu la sectorul 2, fostul ministru Sulfina Barbu împotriva lui Piedone la sectorul 4, iar fostul prefect Mihai Atănăsoaie contra lui Marian Vanghelie la sectorul 5.

RomaniaTV.net
12 apr. 2012, 09:45
Udrea a prezentat echipa finală a PDL pentru Bucureşti VIDEO

Udrea s-a arătat încrezătoare că PDL va recâştiga Capitala cu echipa pe care a anunţat-o joi în forma sa finală. „În timp ce adversarii noştri nu se înţeleg asupra candidatului la sectoarele 2 şi 6, îşi dau afară candidatul de la sectorul 1, încearcă să câştige la sectorul 3 aducând un candidat cu numele Negoiţă pentru a crea confuzie cu primarul nostru în funcţie, PDL dovedeşte seriozitate şi este în stare să-şi prezinte întreaga echipă cu care va candida la alegerile din 10 iunie”, a declarat Elena Udrea.

Lucian Iliescu, contracandidatul lui Onţanu, este la al doilea mandat de consilier local la sectorul 2 şi este directorul Sălii Palatului. „La sectorul 4, este unul dinte cei mai buni miniştri pe care i-am avut, Sulfina Barbu. A demonstrat eficienţă şi bună credinţă, este o femeie curajoasă, bătăioasă care duce până la capăt ce îşi pune în minte”, a elogiat-o Udrea pe Sulfina Barbu.

Cât despre contracandidatul lui Vanghelie, Mihai Atănăsoaie, Udrea a elogiat activitatea sa ca prefect şi colaborarea avută cu Consiliul General al Municipiului Bucureşti în cei trei ani cât a fost prefect. Liderul pedeliştilor bucureşteni a amintit şi faptul că Atănăsoaie a câştigat, în 2008, alegerile în colegiul în care a candidat, dar a pierdut mandatul de parlamentar la redistribuire. „Este un om pe care sectorul 5 îl aşteaptă. El este soluţia ca sectorul 5 să ajungă în Capitală, nu în afara ei”, a apreciat preşedintele PDL Bucureşti.

Cei trei se alătură lui Silviu Prigoană, candidatul la Primăria Generală, lui Teodor Paleologu (sectorul 1), Liviu Negoiţă (sectorul 2) şi Cristian Poteraş (sectorul 6).

Udrea a spus că programul lansat ieri, prin care bucureştenii care au un proiect pentru Capitală pot să îl depună, iar cel mai bun va cîştiga locul I pe lista de consilieri generali ai PDL se divedeşte a fi un succes fiind deja depuse 54 de proiecte. „Suntem oameni practici ce venim cu deschidere spre cetăţeni, dar aşteptăm şi propunerile lor”, a explicat fostul ministru.