Udrea: Antonescu să meargă la Cotroceni înaintea lui Băsescu, să-i ocupe scaunul

USL face "mascaradă" în Parlament, iar "Ponta şi Antonescu nici măcar nu mai mimează respectarea Constituţiei, a legilor, a statului de drept, a instituţiilor democratice, a opiniilor societăţii civile şi a semnalelor trase de toate cancelariile occidentale". Afirmaţiile au fost făcute de fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

RomaniaTV.net
03 iul. 2012, 18:13
Udrea: Antonescu să meargă la Cotroceni înaintea lui Băsescu, să-i ocupe scaunul

„În condiţiile în care USL, Ponta şi Antonescu nici măcar nu mai mimează respectarea Constituţiei, a legilor, a statului de drept, a instituţiilor democratice, a opiniilor societăţii civile şi a semnalelor trase de toate cancelariile occidentale, nu înţeleg de ce toată mascarada din Parlament! Mai simplu este ca mâine dimineaţă Crin Antonescu să meargă la Cotroceni înaintea lui Traian Băsescu şi să îi ocupe scaunul, după care se poate proclama Preşedintele României! Ce l-ar putea opri?”, scrie Elena Udrea într-o postare pe Facebook.

Declaraţia Elenei Udrea vine la câteva ore după ce preşedintele PDL, Vasile Blaga, a fost revocat din funcţia de preşedinte al Senatului, fiind înlocuit cu liderul PNL Crin Antonescu. PDL a contestat decizia la CCR.

Tot marţi, plenul reunit al Parlamentului a decis revocarea din funcţie a Avocatului Poporului, Gheorghe Iancu. În semn de protest, parlamentarii PDL au părăsit sala de şedinţă. Decizia schimbării Avocatului Poporului a fost luată după ce şedinţa a fost suspendată mai bine de două ore. Democrat-liberalii acuză că demersul Parlamentului este unul anticonstituţional şi au contestat decizia la CCR. Adjunctul Avocatului Poporului, Valer Dorneanu, asigură interimatul după revocarea lui Gheorghe Iancu.