Udrea are un nou susţinător: George Scripcaru o sprijină pentru şefia PDL

Balanţa în lupta pentru şefia PDL se înclină spre Elena Udrea, după ce primarul Braşovului şi-a declarat susţinerea pentru fostul ministru al Turismului la conducerea democrat-liberalilor.

17 mart. 2013, 21:27
Udrea are un nou susţinător: George Scripcaru o sprijină pentru şefia PDL

„Noul președinte trebuie să pună la punct și o nouă structură a BPN astfel încât să fim eficienți ca partid de opoziție și, după stabilirea noii structuri a BPN, să putem intra în bocancii unui partid de opoziție. Când nu există fermitate la București, acest lucru ne creează și nouă probleme în teritoriu. Ați ascultat moțiunea pe care Elena Udrea a prezentat-o aici. Partidul trebuie să aibă tăria să producă o schimbare. Din punct de vedere al eficienței, al structurii și perspectivelor pentru partid și Elena Udrea este soluția”, a declarat George Scripcaru, potrivit evz.ro.

Citeşte şi PDL-iştii, chemaţi la Cotroceni. Băsescu s-a întâlnit cu candidaţii la şefia partidului

Primarul Braşovului spune că vede în Elena Udrea soluţia în lupta împotriva USL.

„Noua conducere a PDL ce va fi aleasă pe 23 martie trebuie să producă o rupere de ritm, PDL trebuie să fie un partid eficient de Opoziție și trebuie să critice greșelile actualei Puteri. Elena Udrea poate să imprime un alt ritm partidului din funcția de președinte”, a mai afirmat Scripcaru.

Citeşte şi Udrea spune că nu-şi doreşte să candideze la Preşedinţia ţării, dar ar accepta funcţia de premier