Udrea: Dacă Antonescu nu vrea să vină la Cotroceni, poate nu vrea să-l susţină pe Ponta

Elena Udrea susţine că există posibilitatea ca motivul pentru care Crin Antonescu refuză să participe la consultările privind desemnarea premierului să fie un vot de blam dat de către acesta lui Victor Ponta. Prezentă într-o emisiune la România TV, Udrea a declarat că nu e exclus ca USL să aibă două propuneri pentru funcţia de prim-ministru: una din partea PSD şi alta din partea PNL.

RomaniaTV.net
16 dec. 2012, 19:24
Udrea: Dacă Antonescu nu vrea să vină la Cotroceni, poate nu vrea să-l susţină pe Ponta

„Punctul de vedere al lui Crin Antonescu e un semnal de rău augur. Electoratul aşteaptă să vadă că cele două instituţii pot coabita. Mi se pare un început greşit al domnului Antonescu. Gestul preşedintelui Băsescu de a chema toate partidele parlamentare la consultări e unul de deschidere pentru USL. Cred că domnul Antonescu greşeşte şi dă un semnal de cum vede perioada de coabitare. Cred că şi pentru USL e un semnal”, a precizat, sâmbătă seara, Elena Udrea.

După ce a susţinut că „Victor Ponta are şanse foarte mari” să fie reconfirmat în funcţia de prim-ministru, Udrea a sugerat că în USL ar avea loc o luptă, fapt ce ar putea însemna că PNL va veni cu propria propunere de prim-ministru.

„Dacă domnul Antonescu nu vrea să vină la Cotroceni poate nu vrea să-l susţină pe domnul Ponta, poate are o problemă cu UDMR. Pot să vă spun că în interiorul USL există aceste dispute între domnul Antonescu şi domnul Vociulescu pe o parte şi PSD de cealaltă parte. Poate că USL va veni cu două propuneri, una PSD şi una PNL. Asta o spun nu ca informaţie, ci ca o posibilitate”, a adăugat Elena Udrea.