Udrea, despre criza imigranţilor: Iohannis să se poziţioneze tranşant pe acest subiect

Fosta şefă PMP Elena Udrea a scris, vineri, pe Facebook despre subiectul "crizei imigranţilor". În acest sens, fosta şefă PMP îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să devină tranşant în această chestiune "pentru a apăra interesele ţării pe care o conduce, nu pe cele ale ţării de unde îşi are etnia". Vineri, Elena Udrea a declarat la ieşirea din secţia 2 de Poliţie, unde a fost să dea cu subsemnatul, că nu comentează viaţa ei personală, după ce joi un apropiat a precizat la România TV că fosta şefă PMP s-a despărţit de iubitul ei.

28 aug. 2015, 08:36

Elena Udrea s-a prezentat vineri la Secţia de Poliţie 2 unde a dat cu subsemnatul după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Gala Bute.

Într-o postare pe Facebook, fosta şefă PMP atacă presa românească pentru faptul că „face jocul celor care vor să limiteze dreptul la liberă circulaţie în interiorul Uniunii Europene”.

Citeşte şi: Udrea, pe Facebook: Suntem o ţară veselă! Ar fi de râs dacă nu ar fi de groază!

Privesc aproape hipnotizată la modul în care presa românească prezintă aşa-zisul subiect al „crizei imigranţilor” de parcă ar veni sfârşitul lumii. E cumva în logica semnelor apocalipsei globale şi a devenit principala preocupare a mass media: a fost criza din Grecia, apoi prăbuşirea bursei chinezeşti şi acum imigranţii.

Fara sa vrea, presa noastră face jocul celor care vor să limiteze dreptul la liberă circulaţie în interiorul Uniunii Europene. Ce vedem zilele acestea nu e o criză a imigranţilor economici, aşa cum ni se induce, ci un eventual început de criză a refugiaţilor din ţările Orientului Mijlociu.

Distincţia este extraordinar de importantă tocmai pentru că, dacă nu se impune, putem asista la o schimbare a regulilor în UE cu privire la extinderea restricţiilor faţă de cei din Estul Europei.

Asta ar trebui să facă obiectul unei comunicări din partea Preşedintelui României, care să se poziţioneze tranşant pe acest subiect, pentru a apăra interesele ţării pe care o conduce, nu pe cele ale ţării de unde îşi are etnia. E un test important pentru funcţionarea corectă a statului.

România nu se află în mijlocul niciunei astfel de crize. Imigranţi economici nu sunt decât prin Asia, pentru că ceilalţi vor în ţări mai dezvoltate economic din Vestul Europei. Refugiaţii au preferat, până acum, alt traseu din cauza faptului că România şi-a securizat bine frontierele.

Citeşte şi: Elena Udrea s-a DESPĂRŢIT de IUBITUL EI, afaceristul Valentin Chifu

Radu Cristescu, vicepreşedinte PMP şi apropiat al Elenei Udrea, a dezvăluit joi la România TV că Elenei Udrea s-a despărţit de Valentin Chifu, după ce tot el, în urmă cu câteva luni, vorbea despre relaţia acestora.
 

Vineri, la ieşirea de la Secţia de poliţie, Elena Udrea a declarat că nu comentează despre viaţa ei personală.

„Marţi mă întrebaţi dacă m-am mutat împreună cu el, dacă mă mărit, dacă fac copii, au trecut două zile şi deja m-aţi despărţit de el. Nu comentez viaţa mea privată”, a explicat Udrea, vineri dimineaţă, de la ieşirea din secţia de Poliţie.

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.