Udrea, despre deputaţii PSD de la balconul Camerei Deputaţilor: Neserioasă atitudine

Deputatul PDL Elena Udrea a catalogat, marţi, drept "neserioasă" atitudinea parlamentarilor opoziţiei care au asistat de la balcoanele Camerei la şedinţa de plen a acestui for şi a apreciat că "reprezentanţii opoziţiei încă nu găsesc motivaţia" pentru a reveni la lucrări.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 12:38
Udrea, despre deputaţii PSD de la balconul Camerei Deputaţilor: Neserioasă atitudine

Neserioasă atitudinea opoziţiei. Reprezentnţii puterii s-au mobilizat, au avut cvorum, au votat legile. Am făcut ce trebuie să facă nişte parlamentari. Din păcate, reprezentanţii opoziţiei încă nu găsesc motivaţia pentru care să se reîntoarcă în Parlament„, a spus Udrea, la întrebările ziariştilor.

Elena Udrea a făcut aceste precizări după ce a participat la şedinţa de vot final a Camerei Deputaţilor, şedinţă de la care au lipsit reprezentanţii PSD şi ai PNL, circa 25 de deputaţi social-democraţi asistând la lucrări de la balcoanele Camerei.

Reprezentanţii opoziţiei au anunţat că vor contesta la Curtea Constituţională toate proiectele votate, marţi, de parlamentarii puterii.

De asemenea, în timpul şedinţei de plen, deputaţii PSD aflaţi la balcoane i-au numărat pe reprezentanţii puterii aflaţi în sala de şedinţă în timpul votului final la unele proiecte de lege, unii parlamentari PSD strigând: „Nu aveţi cvorum, hoţilor”.

Aflat într-un balcon, deputatul PSD Adrian Solomon făcea, din când în când, zgomot cu o portavoce. De asemenea, el striga că parlamentarii puterii, sunt în număr de 156, nefiind cvorum pentru şedinţă. „Nu aveţi cvorum, penalilor care sunteţi, hoţilor!”, striga Solomon.

Adrian Solomon a precizat, pentru MEDIAFAX, că a primit portavocea moştenire de la Aura Vasile. „Vrem să facem gălăgie, să se simtă urmăriţi. Am numărat sunt 157 în sală”, a explicat Adrian Solomon.

Alţi deputaţi PSD aflaţi la balcon strigau, de asemenea, din când în când: „Voi ne furaţi de jos!” şi „Chiulangiilor!”.

De asemenea, parlamentarii PSD făceau şi glume între ei, sau le strigau deputaţilor puterii: „De unde aveţi bani de IPad-uri?”.

La balcon erau aproximativ 30 de parlamentari PSD, printre care Mircea Duşa, Cristian Dumitrescu, Viorel Ştefan, Anghel Stanciu şi Florin Iordache.