Udrea, în mijlocul românilor la defilarea de Ziua Naţională: Neinvitarea unor politicieni face ca atmosfera să nu mai fie ca altădată

Elena Udrea a mers, joi, la parada militară organizată, în Capitală, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Aceasta a filmat scurte momente din timpul defilării şi a transmis că, din păcate, atmosfera din stradă nu mai este ca în anii trecuţi.

01 dec. 2016, 10:06

„Din pacate, atmosfera nu mai este ca alta data la evenimentele de 1 Decembrie. Este frumos, sunt multi copii, dar probabil ca tot scandalul cu neinvitarea unor lideri politici a facut ca atmosfera de aici sa nu mai fie cea pe care au asteptat-o oamenii de-a lungul anilor”, a declarat Elena Udrea, într-un mesaj video făcut în timpul paradei militare din Capitală.

Aceasta le-a transmis un mesaj de „La mulţi ani!” tuturor românilor. „La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Să ne iubim ţara şi să fim mai uniţi!”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta nu au fost invitaţi de preşedintele Klaus Iohannis nici la parada militară de 1 Decembrie, nici la recepţia de la Cotroceni, din cauza problemelor penale pe care le au cei trei.