Udrea n-a scăpat de gripă nici la Gala Tineretului PDL

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea încă nu a scăpat de virusul care i-a dat de furcă și la ședința comisiilor de buget-finanțe de acum câteva zile. La gala tineretului PDL de sâmbătă seara, Udrea era încă răgușită și nu își punea speranțe prea mari în efectul medicamentelor.de gripă nici la Gala Tineretului PDL

RomaniaTV.net
11 dec. 2011, 09:52
Udrea n-a scăpat de gripă nici la Gala Tineretului PDL

Cum participanții la gală au observat răgușeala ministrului, Udrea a precizat că vocea îi este afectată de un virus care a început să se manifeste acum o săptămână, informează Mediafax.

Vicepreședintele PDL era resemnată că medicamentele nu vor avea vreun efect, așa că aștepta ca virusul să se potolească de la sine, după cele șapte zile de boală. „Mâine (duminică, n.r.) se fac şapte zile şi sper să scap de el”, a spus Udrea.

Întrebată de unde a contactat virusul, ea a răspuns: „De la cineva sigur l-am luat”.

La ședința de joi a comisiilor parlamentare de buget-finanțe, Elena Udrea a avut dese accese de tuse, iar șervețele nazale nu i-au lipsit. Chiar dacă starea de sănătate nu a fost prea bună, Udrea a reușit să convingă comisiile să adopte fără amendamente bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului.