Udrea şi Anastase, poftite la „o sursă foarte bună de dresuri la mall” – VIDEO

Invitat la emisiunea Ultima Oră de la România TV, senatorul PSD, Iulian Bădescu, a povestit ce s-a întâmplat la unul dintre ospăţurile din biroul Robertei Anastase, la care a luat şi el parte.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 08:42
Udrea şi Anastase, poftite la „o sursă foarte bună de dresuri la mall” – VIDEO

Discuţia a pornit de la informaţia că Roberta Anastase şi Anca Boagiu au plecat luni din plen pentru a lua masa, în timp ce la microfon vorbeau Victor Ponta şi Crin Antonescu. Ele ar fi mers în cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor unde au mâncat friptură din ceafă de porc şi salată. Invitat în platoul emisiunii Ultima oră, deputatul Alin Popoviciu a luat apărarea celor două doamne.

„Dumneavoastră uitaţi că, înainte de cabinetul preşedintelui, acesta are personalul auxiliar şi nu erau pentru doamna Anastase şi nici pentru dna Boagiu, sigur 100%”, a declarat Alin Popoviciu.

Senatorul PSD, Iulian Bădescu, a intervenit spunând că Roberta Anastase mănâncă des în cabinet, el însuşi participând la o astfel de masă.

„Îmi aduc aminte când, în biroul doamnei Anastase, mâncaţi şi dumneavoastra d-ăia de Buzău, pleşcoi şi covrigi cu doamna Udrea (…) Cârnaţi de pleşcoi, covrigi, şi domnul Popoviciu se lăuda că are o sursă foarte bună de dresuri pentru doamna Udrea şi pentru doamna Anastase la un domn care îl cunoaşte, la mall, la Băneasa. Haideţi că vă spun că am participat la discuţie şi stiu exact”, a spus Bădescu.

Popoviciu a ripostat, în hohotele de râs ale asistenţei.

„Şi eram eu cu dumneata, la Roberta în birou?  Şi ce făceam? Ce mâncam? N-am mâncat în viaţa mea aşa ceva. Nu ştiu cum sunt covrigii de pleşcoi, dar, te rog mult de tot, să-mi dai şi mie niste covrigi, măcar să le simt gustul”, a spus democrat-liberalul.