Udrea şi Prigoană, HUIDUIŢI de bucureşteni în Parcul Moghioroş VIDEO

Campania de ecologizare a PDL Bucureşti a fost un eşec, după ce Elena Udrea şi Silviu Prigoană au fost luaţi la rost de oameni în Parcul Moghioroş. Oamenii adunaţi le-au strigat că îşi vor pensiile înapoi. Când au văzut că se agită apele, Elena Udrea şi Silviu Prigoană s-au făcut nevăzuţi.

RomaniaTV.net
22 apr. 2012, 11:59
Udrea şi Prigoană, HUIDUIŢI de bucureşteni în Parcul Moghioroş VIDEO

PDL Bucureşti a lansat, duminică, o campanie de reciclare a hârtiei, într-un parc din Sectorul 6 al Capitalei, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi ai organizaţiei, inclusiv Elena Udrea şi Silviu Prigoană, care au fost primiţi cu huiduieli de către pensionari.

Primele reacţii au apărut când preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a anunţat, în faţa unui cort instalat la intrarea în Parcul Moghioroş, demararea campaniei „Bucureştiul reciclează”, un bătrân strigând „Jos Băsescu”.

Mai multe persoane s-au declarat nemulţumite de faptul că democrat-liberalii ofereau câte un tricou gratis pentru cel puţin cinci kilograme de hârtie aduse la centrul de reciclare. Unii spuneau că aşteaptă şi un pix şi o şapcă, aşa cum li se promisese.

Oamenii le-au reproşat democrat-liberalilor Silviu Prigoană şi Elenei Udrea că le-au tăiat pensiile şi salariile.

Silviu Prigoană, candidatul PDL la Bucureşti, a dorit să meargă prin mulţime şi să socializeze cu electoratul, însă a fost primit, dintre toţi reprezentanţii PDL, cu cele mai multe huiduieli.

„Ia vino bai domnule Prigoană încoace, bai tată, bă, ia spune-mi când îmi dai înapoi banii pe care i-ai luat. (Prigoană: Eu nu v-am luat niciun ban) Partidul asta, golanii aştia nenorociţi. Cu Băsescu, fir-ar mama lor a dracu’, cu Boc al vostru”, a strigat unul dintre bătrânii din parc.

Oamenii le-au reproşat democrat-liberalilor şi că le cer hârtii de reciclat, pe când ei nu au bani nici măcar de mâncare.