UEFA, descoperire ŞOC făcută în România. Caz clar de PUŞCĂRIE

Mircea Sandu a dezvăluit că UEFA a făcut o descoperire în fotbalul românesc despre care ar fi spus că este "un caz clar de puşcărie". Este vorba despre iniţiativa FRF de a înfiinţa două centre de excelenţă, cu încălcarea gravă a legilor în vigoare.

06 oct. 2015, 14:05
UEFA, descoperire ŞOC făcută în România. Caz clar de PUŞCĂRIE

„Cei de la federatie au intrebat la UEFA daca se poate sa faca asta. UEFA le-a zis ca este un caz clar de puscarie. Mi-a comunicat cineva din preajma federatiei. Acesta a fost raspunsul. Este incredibil ce s-a intamplat”, a dezvaluit Mircea Sandu la Digi Sport.

„Ar trebui sa intervina niste organe de la noi prin tara. Este un abuz de necrezut”, a mai spus fostul presedinte al FRF.

Federatia a infiintat doua centre de excelenta, la Targu Mures si Timisoara. Apoi a luat juniori de la mai multe echipe din tara si a format doua echipe pe care le-a inscris in competitii, desi nu sunt afiliate. Potrivit regulamentelor in vigoare, FRF nu are dreptul sa inscrie echipe in competitiile pe care le organizeaza. Mai mult, FRF doreste ca in momentul in care jucatorii termina junioratul sa incaseze sume de transferuri, ceea ce este, de asemenea, neregulamentar.