UITE CINE DANSEAZĂ 2017, momente grele. Încă o vedetă părăseşte concursul din cauza accidentărilor

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Luni, în cea de-a cincea ediţie Uite cine dansează!, Rona Hartner îi va preda stafeta unei noi vedete care intra în ringul de dans. Din păcate, Rona s-a accidentat la antrenamente, iar medicii i-au recomandat retragerea din competiţie.

03 apr. 2017, 15:49

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Povestea Ronei la Uite cine danseaza nu se va incheia aici, ci va fi dusa mai departe de o noua vedeta, care va incepe in curand antrenamentele si va dansa impreuna cu coregraful Andrei Mangra. Cu toate ca si-a dorit sa lupte si sa continue competitia, starea de sanatate nu ii permite in acest moment, dar Rona va continua sa fie alaturi de Andrei si noua sa partenera si ii va sustine in fiecare luni seara, de la 20:30.

„M-am accidentat acum zece zile si nu mi-am dat seama. Am avut dureri, dar nu le-am dat importanta, insa ieri dimineata m-a durut piciorul foarte tare si am decis sa merg la medic. Bine am facut, pentru ca medicul a descoperit ca am meniscul rupt si aceasta problema se rezolva doar cu operatie. Imi pare rau ca trebuie sa renunt la competitie din aceasta cauza, dar ma bucur ca am putut prezenta valsul din editia a patra si am incheiat pe primul loc”, a spus Rona.

Vezi si: UITE CINE DANSEAZĂ: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, apariţie-surpriză la show

„Nu as fi vrut pentru nimic in lume sa pierd valsul de data trecuta, parca a fost dat de la Dumnezeu. E o surpriza totala pentru mine, nici acum nu-mi vine sa cred. O sa vin in platou la fiecare editie, sa-i sustin pe Andrei si noua lui partenera. Voi fi alaturi de ei, le voi face galerie si imi doresc sa ajunga in finala si sa castige aceasta competitie”, a declarat Rona Hartner.