UITE CINE DANSEAZĂ 2017, surpriză în cea de-a şasea ediţie. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, dans plin de senzualitate şi emoţie

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Mai sunt şapte perechi în competitia Uite cine danseaza. Luni, de la 20:30, concurenţii vor fi faţă-n faţă cu o nouă provocare: tribut prin dans legendelor muzicii. Unele dintre cele mai tari hit-uri ale tuturor timpurilor aduc coregrafii spectaculoase prezentate original de concurenţi.

RomaniaTV.net
10 apr. 2017, 11:15
UITE CINE DANSEAZĂ 2017, surpriză în cea de-a şasea ediţie. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, dans plin de senzualitate şi emoţie

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Surpriză de proporţii în cea de-a sasea editie a show-ului. Unul dintre cele mai frumoase si mediatizate cupluri din Romania, Bianca Dragusanu si Victor Slav, va intra luni in ring si va prezenta un dans plin de senzualitate si emotie, reprezentand povestea lor de dragoste. Potrivit uitecinedanseaza.protv.ro, coregrafia a fost realizata de coregrafii baletului COBO, Cocuta si Bogdan Boanta, iar melodia aleasa pentru Bianca si Victor este Love on the brain.

Cei doi sunt bucurosi ca vor dansa impreuna si isi doresc sa aduca pe scena un moment plin de visare, pasiune si frumusete.

„Muncim extrem de mult pentru acest dans, dar ne si distram la repetitii impreuna cu coregrafii si echipa. Chiar daca pare usor sa dansezi vals, nu este deloc asa. Necesita foarte multa implicare, repetitii, miscari cu care nu suntem obisnuiti si multa rabdare. Suntem entuziasmati, punem foarte multa pasiune in pregatirea acestui moment special pentru Uite cine danseaza! si abia asteptam sa vedeti ce ne iese. Mai avem doar cateva zile la dispozitie, dar vom face tot posibilul ca luni sa prezentam un dans frumos, care sa ne repezinte perfect si sa transmita ceea traim impreuna”, au spus Bianca Dragusanu si Victor Slav, incantati de aceasta provocare.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Luni, de la 20:30, vom avea parte de o editie incendiara Uite cine danseaza!, de momente surprinzatoare, mult umor, energie, coregrafii extraordinare, concurenti hotarati sa prezinte cele mai bune dansuri si inca o eliminare.

Vezi si: UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Unul dintre cei mai iubiţi concurenţi a părăsit concursul