UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Unul dintre cei mai iubiţi concurenţi a părăsit concursul

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. In cea de-a cincea editie a show-ului "Uite cine danseaza", vedetele s-au duelat! Dupa ce am aflat cine este inlocuitoarea Ronei Hartner pe ringul de dans, perechile ramase in competitie si-au prezentat coregrafiile spectaculoase si au fost puse fata in fata. Din păcate, Strunilă a părăsit concursul.

RomaniaTV.net
03 apr. 2017, 19:59
UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Unul dintre cei mai iubiţi concurenţi a părăsit concursul

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. In cea de-a cincea editie a show-ului „Uite cine danseaza”, cele opt perechi ramase in competitie au fost impartite in patru echipe de dueluri, prin tragere la sorti. Fiecare duel a avut un anumit stil de dans, iar cuplurile si-au ales melodii potrivite pentru a pune in scena coregrafiile de nota 10.

Dupa accidentarea Ronei Hartner si retragerea ei din competitie, Roxana Ionescu a preluat stafeta si i-a devenit partenera lui Andrei Mangra. Odata echilibrate echipele, s-a trecut la temutele dueluri fata in fata.
Imediat dupa dans, juratii au comentat si au dat note, iar echipa care a obtinut un punctaj mai mare din partea juriului a avut imunitate in aceasta editie. Cea care a pierdut a mai prezentat inca un dans, un alt stil si o alta melodie.

Cele patru perechi care au dansat de doua ori au fost jurizate inca o data. La fel ca pana acum, s-a tinut cont de notele juriului, dar si de votul publicului.Potrivit uitecinedanseaza.protv.ro, ultima pereche clasata a parasit competitia: Octavian Strunila si Oana Botez nu mai sunt participanti ai show-ului „Uite cine danseaza”.

Citeşte şi: UITE CINE DANSEAZĂ 2017, surpriză de proporţii. Cine a intrat în concurs în locul Ronei Hartner