UITE CINE DANSEAZĂ. Mihaela Rădulescu spune ADEVĂRUL despre show: „Am încheiat o…”

Mihaela Rădulescu le-a spus prietenilor virtuali ce a însemnat pentru ea show-ul "Uite cine dansează!".

RomaniaTV.net
11 mai 2017, 07:35
UITE CINE DANSEAZĂ. Mihaela Rădulescu spune ADEVĂRUL despre show: „Am încheiat o…”

Vedeta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, la câteva zile după ce show-ul „Uite cine dansează!” a ajuns la final, alegând să dezvăluie şi câteva detalii din culisele emisiunii.

„Am încheiat o poveste care n-a fost numai despre dans, ci și despre puterea de a munci peste program, peste limite și dureri fizice. Ați văzut zâmbete bine machiate și frumos îmbrăcate, piruete și cambreuri, dar prea putin din orele lungi de repetiții, în care ratările sau loviturile tăiau si apoi cârpeau la loc entuziasmul și dorinta de a merge până la capăt. Așa îmi place să-mi amintesc de acest proiect, cu toată chinuiala, durerea, renunţarea, remotivarea şi reusita incluse. Concurenții noștri, toţi, şi-au reformulat programul de viaţă, şi-au resetat limitele şi au reușit să ne emoționeze, să ne facă să-i admirăm și pentru ipostaza de dansatori. Dacă adaugăm şi faptul ca toată munca noastra, a tuturor, s-a încheiat nu doar cu confeti, ci și cu o donație semnificativă pentru «Hope and Homes for Children», povestea e deja umană, caldă şi cu final fericit”, a spus Mihaela Rădulescu.

Citeşte şi Andreea Marin a revenit la PRIMA IUBIRE. „După mai bine de 15 ani…”

Aceasta a dorit să îi felicite din nou pe câştigărorii show-ului, respectiv actorul Marius Manole şi coregrafa Olesea Nespeac Miculea, scrie ziarulring.ro.

„Nu pot încheia fără să spun, cu o delicată subiectivitate, că am deja o amintire preferată de pe urma acestei calatorii – se numeşte Gigi Căciuleanu. E din categoria «oameni care nu se mai fabrică», fie că vorbim de cariera fabuloasă, fie de felul în care ne-a tatuat pe suflete cuvinte frumoase, ne-a plimbat de mână în concret și abstract, în versuri sau în gesturi, în picioare şi în nepreţuita ipostază de gentleman desăvârșit. Gigi Căciuleanu a fost în sine un spectacol grandios… în spectacolul nostru de televiziune. Așa am simțit și aşa închei această poveste. Pentru ca ce simţim, ce adunăm într-o viaţă ca trăiri şi lecţii, contează cu adevărat”, a adăugat Mihaela Rădulescu.