Ultima destăinuire a lui Dan Condrea: „Dacă nu mor, ăştia îmi vor da 25 de ani de puşcărie!”

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre moartea suspectă a lui Dan Condrea. Cu două săptămâni înainte de a-şi găsi sfârşitul, Dan Condrea i s-a confesat unuia dintre partenerii de afaceri care i-a fost şi coleg de facultate. Se temea că va fi condamnat la 25 de ani de închisoare.

25 mai 2016, 11:25
Ultima destăinuire a lui Dan Condrea: „Dacă nu mor, ăştia îmi vor da 25 de ani de puşcărie!”

„Am vorbit cu Dan şi mi-a rămas în minte discuţia de atunci. Mogulul (aşa îi spuneau cunoscuţii lui Condrea) mi-a zis că „Bă, dacă nu mor, ăştia îmi vor da 25 de ani de puşcărie. Sunt puşi rău pe mine!”, a relatat o sursă pentru Cancan.

De altfel, ”Mogulul” i s-a destăinuit că îşi luase măsuri de protecţie: ”De mai multă vreme, scosese telefoanele din firmă ca să nu mai vorbească nimeni pe ele. Angajaţii comunicau pe Messenger, pe WhatsApp, pe Facebook. Se simţea mai în siguranţă. Mi-a spus că e filat şi când doarme, că e ascultat şi pe toaletă. Chiar am glumit atunci cu el. I-am spus

Condrea a dosit banii în Elveţia

În perioada următoare, procurorii vor chema la audieri mai multe persoane suspectate că l-ar fi ajutat pe Condrea să scoată din România sume mari de bani pe care patronul ”Hexi Pharma” le-ar fi depozitat în bănci din Elveţia şi Cipru.

Din informaţiile culese de către anchetatori ar fi reieşit deja că omul de afaceri le plătea ”cărăuşilor” biletele de avion dus-întors şi îi trimitea fie la Zurich, fie la Nicosia având asupra lor între 10.000 şi 15.000 de euro cash. Acolo, banii erau depuşi în conturile lui Condrea. Despre un asemenea cont, deţinut de ”mogul” în Elveţia, au apărut în ultima vreme date certe, însă procurorii au intrat acum pe fir ca să găsească toate celelalte depozite.