Ultima dorinţă a tatălui lui Catrinel Sandu. Unde a cerut să-i fie împrăştiată cenuşa

Vedeta îi va respecta ultima dorință tatălui ei care a vrut să fie incinerat, iar cenușa să îi fie împrăștiată la moșia lor de la țară, la Sarmisegetuza și în SUA. Nelu Sandu era bioterapeut, vindeca diverse boli, făcea exorcizări și dezlega blesteme.

03 iul. 2019, 08:07
Ultima dorinţă a tatălui lui Catrinel Sandu. Unde a cerut să-i fie împrăştiată cenuşa

Lacrimi și durere la Cimitirul Bellu din Capitală, unde a fost depus Nicu Sandu. S-a stins la capătul a patru luni de chin, iar familia îi va respecta întocmai ultima dorință, scrie click.ro. Tatăl lui Catrinel Sandu le-a spus celor dragi să îi ardă trupul, iar cenușa rezultată să o împrăștie la moșia lor de la țară, în sanctuarul de la Sarmisegetuza și în SUA, unde vedeta s-a mutat de 12 ani.

Citeşte şi Catrinel Sandu, GEST SFÂŞIETOR după moartea tatălui său. Vedeta, răpusă de durere

Zeci de persoane au venit să aprindă o lumânare ieri, la Capela Cimitirului Bellu din București, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nicu Sandu, tatăl lui Catrinel Sandu, și să-și ia rămas bun de la el. Bărbatul s-a stins la 71 de ani după un accident vascular cerebral. A stat 17 săptămâni internat în Spitalul Colentina, însă medicii, care au făcut tot posibilul să-l salveze și au plâns când acesta s-a stins, nu l-au mai putut salva. Suferea de inimă, avea diabet și hipertensiune. A lucrat toată viața în Armată, iar la pensie s-a dedicat unei pasiuni mai vechi: bioterapia. Astfel, Nicu Sandu studia efectele energiei și trata cu bioenergie oamenii cu diverse afecțiuni. Credea în blesteme, în energii malefice, reîncarnare, exorcizare și astrologie.

În 2012 a lansat cartea „Folclor, Religie, Știință” în care răspunde la mai multe întrebări: de unde venim, cine suntem cu adevărat, ce misiune avem de-a lungul vieţii pământeşti şi unde ne întoarcem după ce părăsim această viaţă. „La nivelul medicinei actuale (deşi extrem de avansat), cauzele reale ale bolilor rămân adesea ascunse şi se percep concret doar efectele acestora. De aceea majoritatea tratamentelor au ca scop ameliorarea efectelor fără a se ajunge la cauza reală. Iar când se ajunge la cauza reală, de multe ori, din păcate pentru pacienţi, e prea târziu. Am trăit, de asemenea, fenomene paranormale în anumite locuri cu proprietăţi neelucidate cum ar fi cercurile solare, locurile posedate sau cu ecouri ale vechilor civilizaţii (de exemplu, lanţul munţilor Hercinici). Lucrarea de faţă e rezultatul acestor ani de studiu şi investigaţii. Ofer cartea tuturor celor care pot duce mesajul mai departe, asemenea unei coloane infinite”, scria parapsihologul Nicu Sandu în cartea lui. Datorită convingerilor lui, tatăl lui Catrinel a lăsat cu limbă de moarte să fie incinerat, iar astfel spiritul lui să fie eliberat imediat.

Chiar dacă Biserica Ortodoxa nu e de acord cu incinerarea și nu le face slujbă religioasă celor care aleg această variantă, Nicu Sandu va avea parte totuși, de un ritual religios susținut de un preot răspopit, precum și de onorurile militare rezervate cadrelor din Armată. Familia și prietenii și-au luat ieri, adio de la tatăl vedetei la Capela Cimitirului Bellu Ortodox din Capitală. Ieri, la prânz, a ajuns în România și logodnicul lui Catrinel, americanul Steve Schroeter, care de la aeroport a venit direct la cimitir.