Gafa unui amorez: I-a trimis fetei pe care o iubea o cutie cu spermă şi a ajuns la poliţie

Un chinez timid care iubea pe ascuns o fată s-a gândit să îi dea indirect  semnul "suprem" al iubirii lui. El i-a trimis un cadou mai puţin obişbnuit, iar pentru ce-a ieşit, nefericitul a ajuns la poliţie.

06 mart. 2013, 12:22
Gafa unui amorez: I-a trimis fetei pe care o iubea o cutie cu spermă şi a ajuns la poliţie

Tânăra Zeng Lin, de 19 ani, primit în dar de la admiratorul ei timid o cutie de cremă de faţă. A desfăcut-o şi a întins aproape o jumătate din conţinutul cutiei pe faţa ei. A simţit ceva ciudat şi un miros atipic. Fata a întrebat-o pe colega ei de cameră ce fel de cremă poate fi cea cu care îşi dăduse pe faţă. Au descoperit amândouă că în cutia de cremă era … spermă.

Furioasă, ea a sesizat poliţia. Poliţiştii l-au luat la interogatoriu pe Gou Wen, un tânăr de 22 de ani, care a fost silit să povestească dee ce a făcut acest gest.

„O iubesc atât de mult, dar ea nu şi-a dat seama şi nu ştiam cum să îi spun. M-am gândit că era cea mai mare dovadă de dragoste pe care aş fi putut să i-o dau!”, a mărturisit nefericitul „Romeo” căruia nici prin minte nu i-a trecut să o jignească pe tânără.

„Acum, ştiu că am greşit. Voi găsi o altă cale ca să-i arăt dragostea mea!”, a mai spus el. Până atunci însă, e a fost obligat de poliţişti să îi ceară fetei scuze pentru ofensă şi să îi plătească despăgubiri morale în valoare de aproximativ 300 de dolari.