Ultima fiţă vine de la Dubai. Cum arată bradul de Crăciun al Anamariei Prodan FOTO

Anamaria Prodan petrece sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Al Wasl.

25 dec. 2019, 12:54

Anamaria Prodan și-a decorat bradul de Crăciun în nuanțe aurii, aşa cum se poartă, mai nou, la caselle mari, iar lângă a aşezat mai multe cadouri, de firmă, super scumpe.

Anamaria Prodan recunoaşte! Adevărul despre relaţia cu Dan Alexa VIDEO

Sexy-impresara este într-o formă fizică foarte bună și arată atât de bine după ce a ținut o dietă bazate doar pe lichide, care a făcut-o să piardă 15 kilograme.

Anamaria Prodan a făcut public un mesaj uluitor primit de la Laurenţiu Reghecampf. „Să-mi pară rău?”

„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Adevărul despre relaţia cu Reghecampf! Totul despre gelozie şi sarcina pierdută