Ultima imagine cu Mioara Roman în viață. Ce gest a făcut când și-a văzut fiica, pe Oana: „Asta a dorit să facă”

Ultima imagine cu Mioara Roman în viață. Mama Oanei și a Catincăi a încetat din viață, la vârsta de 83 de ani, în azilul de la Snagov, unde este internată de ceva vreme. Oana a fost cea care a dat trista veste, iar înteaga familie a vedetei este profund îndurerată.

01 mart. 2024, 10:10
Ultima imagine cu Mioara Roman în viață. Ce gest a făcut când și-a văzut fiica, pe Oana: „Asta a dorit să facă”

Ultima imagine cu Mioara Roman în viață. Femeia se confrunta de ceva vreme cu probleme de sănătate specifice vârstei înaintate, iar fiica ei, Oana, a încercat să îi ofere cele mai frumoase momente în ultimii ani de viață.

Ultima imagine cu Mioara Roman în viață

Ultima imagine cu Mioara Roman în viață o arată în timpul unei vizite din partea Oanei, în timp ce stăteau la o cafea. „Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun că e în formă din ce în ce mai bună”, scria Oana Roman pe Instagram, în urmă cu câteva săptămâni.

Mioara Roman a avut mai multe probleme de sănătate și şi-a petrecut ultimii ani prin spitale şi centre de recuperare. Mama Oanei suferea de Parkinson, boală care a avansat agresiv și nu își mai putea folosi o mână deloc. De asemenea, medicii i-au scos și colecistul, după care un lipom infectat.

Citește și: Mioara Roman, înmormântată la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Oana Roman nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul neînsuflețit al mamei sale

Motivul şocant pentru care Marius Elisei nu ar fi mers la înmormântare

Deşi a locuit o bună perioadă de timp în casă cu regretata lui soacră, Marius Elisei a fost marele absent de la funeraliile Mioarei Roman, mai ales că nimeni nu s-a așteptat ca acesta să nu-și facă apariția la înmormântare. Se pare, însă, că relația lor nu a fost una bună, acesta fiind probabil și motivul pentru care bărbatul a decis să nu fie prezent la înmormântare.

Prima ruptură importantă despre care am vorbit atunci amândoi a fost în luna decembrie 2020, atunci când motivul a fost mama. Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în acea perioadă și evident că nu s-a pus problema. I-am explicat că mama este mama, că mama este bolnavă și că eu trebuie să am grijă de ea. Ăla a fost momentul în care el a spus „Plec, divorțăm!”. Eu nu l-am oprit”, a declarat Oana Roman.

Conform declarațiilor făcute de Oana Roman, Marius Elisei nu a fost deloc de acord cu prezența Mioarei Roman în casă, acesta fiind și motivul pentru care a decis să părăsească la vremea aceea căminul conjugal.

Deja nu mai eram foarte bine în acea relație. Problema e că el nu a crezut nicio secundă că eu nu o să-l opresc, numai că eu nu l-am oprit, a plecat, s-a mutat, avea și bani foarte mulți atunci, pentru că începusem site-ul și funcționa foarte bine, banii erau ai lui, firma era a lui”, a mai spus Oana Roman.