Ultima izbucnire a lui Dmitri Medvedev, ameninţări fără precedent despre următoarele distrugeri: „Cavalerii Apocalipsei sunt pe drum”

Unul dintre aliații cheie ai lui Vladimir Putin, fostul preşedinte Dmitri Medvedev, afirmă referitor la războiul din Ucraina: „Călăreții Apocalipsei sunt pe drum” în cel mai înfiorător avertisment al Kremlinului privind distrugerile de care este capabil.

14 iun. 2022, 09:14
Ultima izbucnire a lui Dmitri Medvedev, ameninţări fără precedent despre următoarele distrugeri: „Cavalerii Apocalipsei sunt pe drum”

Dmitri Medvedev a avertizat că Moscova va ataca orașele occidentale dacă Ucraina folosește rachete furnizate de SUA. Fostul preşedinte, acum în vârstă de 56 de ani, este în prezent adjunct al şefului Consiliului de Securitate Națională al Rusiei.

El scria săptămâna trecută: „Sunt adesea întrebat de ce postările mele pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este că îi urăsc. Sunt degenerați. Ei vor moartea pentru Rusia. Și cât voi fi în viață, voi face totul pentru a-i face să dispară”. Prin „ei”, Medvedev se referă la Ucraina și aliații săi. De asemenea, el a spus că Moscova va intensifica războiul împotriva Occidentului dacă rachetele furnizate de SUA sunt folosite împotriva forțelor ruse, spunând: „Călăreții Apocalipsei sunt deja pe drum”.

Citeşte şi Războiul din Ucraina, ziua 111. Bătălia pentru Donbas a intrat în faza decisivă

De asemenea, luna trecută Medvedev a avertizat că sprijinul militar pentru Ucraina riscă să declanșeze un război nuclear cu Rusia.

Cariera lui Medvedev, originar din Sankt Petersburg ca și președintele rus, a fost strâns legată de Putin, cu care a lucrat îndeaproape din 1999, mai întâi ca director de campanie, șef al administrației prezidențiale și mai târziu ca prim-ministru.

Citeşte şi SUA vs. Rusia, pe frontul din Ucraina. Duelul artileriilor, M777 americane împotriva lansatoarelor Katiuşa VIDEO