Ultima modă, porc tăiat pe covorul din sufragerie! Scene rupte din filmul „Amintiri din epoca de aur”: „Cred că l-a declarat la întreținere”

După porcul plimbat pe ultimul drum în BMW, românii nu dezamăgesc și ne arată cum se taie un porc pe covorul din sufragerie.

17 dec. 2023, 12:46
Ultima modă, porc tăiat pe covorul din sufragerie! Scene rupte din filmul „Amintiri din epoca de aur”: „Cred că l-a declarat la întreținere”
Porc tăiat pe covorul din sufragerie

Suntem un popor extrem de inventiv și ne putem da seama de asta din ultimele videoclipuri postate recent de ai noștri pe TikTok. După ce am văzut porcul plimbat cu BMW-ul, mașina preferată a românului, un alt grup de gospodari ne arată cum să tai un porc chiar în sufragerie. Putem spune că niciodată nu rămânem în pană de idei ingenioase.

Citește și: Imaginile zilei! Porc plimbat cu BMW-ul în Olt! Reacţiile fabuloase ale internauţilor: „Asta a fost ultima dorinţă a porcului: să se plimbe cu BMW-ul”/”Pe ultimul drum cu BMW-ul”

Scenele se aseamnănă cu cele din filmul „Amintiri din epoca de aur”, în care un milițian care locuia la bloc primește de la un cumnat de la țară un porc viu pentru a-l sacrifca de Crăciun, într-o perioadă în care în magazinele din orașe nu se mai găsea carne. Speriat că vecinii i-ar putea cere bucăți din animalul sacrificat dacă le cere ajutorul pentru tranșarea acestuia, decide să o facă pe ascuns, în bucătăria apartamentului, într-un mod inedit.

Personajul din film izolează geamurile și ușa bucătăriei, închide porcul acolo și dă drumul la gazul din butelie. După ceva timp, când consideră că porcul a murit, fără să scoată vreun zgomot care să atragă atenția vecinilor, aerisește încăperea și se pregătește să pârlească sărmanul porc cu lampa cu petrol. Însă, porcul mai păstra butan în plămâni, așa că a explodat la contactul cu flacăra.

Citește și: EXCLUSIV Porci de Crăciun vânduți ilegal pe internet sub denumirea de „lemne de foc”. Românii riscă amenzi de până la 40.000 de lei

Porcul din zilele noastre nu a explodat, dar a fost tranșat în mijlocul sufrageriei. Nu se cunosc detalii, dacă oamenii s-au ascuns de vecini sau de frigul de afară, cert e că imaginile au devenit imediat virale pe internet, pentru că doar în filme ne-a fost dat să mai vedem așa ceva.

@user206737309♬ sonido original – Radu muntean67

Comentariile sunt și ele un adevărat deliciu: „Să nu-l declare la primărie”, spune cineva. „Stă în casă, cred că l-a declarat la întreținere”, răspunde altcineva.

„Nu aveți o masă?”, întreabă o persoană. „Masă ca masă, dar afară nu aveți?”, întreabă altcineva.

Unele persoane au fost mai empatice: „Să-l mănânce sănătoși… fiecare îl face în ce condiții are, important e să fie sănătoși”.