Radu Mazăre s-a căsătorit în penitenciarul Rahova cu Roxana Mihalache. Mireasa, nervoasă după cununie: „Radu este supărat!” VIDEO

Eveniment mare la penitenciarul Rahova. Radu Mazăre s-a căsătorit cu iubita lui, Roxana Mihalache. Ceremonia a fost oficiată în incinta Penitenciarului Rahova de către un ofiţer al Stării Civile din Sectorul 5. Mireasa şi invitatii au ajuns în jurul orei 14 la penitenciar. De la eveniment au lipsit părintii Roxanei, însă alături de mireasă a fost sora ei, cea care a fost şi martor al cununiei. La ieşirea din penitenciar, soţia lui Radu Mazăre era vizibil iritată şi le-a spus jurnaliştilor că soţul ei este foarte supărat pentru că va sta atâţia ani în închisoare şi că se consideră nevinovat.

09 iul. 2019, 20:10

Radu Mazăre s-a căsătorit civil cu iubita lui, Roxana Mihalache. Tânăra a venit tocmai din Madagascar, acolo unde a fost cerută în căsătorie prin telefon de fostul edil. Ceremonia a fost una simplă, la care au luat parte doar apropiații celor doi.

Citeşte şi: EXCLUSIV Roxana Mihalache, primele declaraţii despre nunta din penitenciar cu Radu Mazăre. Cum a fost cerută de soţie VIDEO

Între invitaţi au fost fiul lui Radu Mazăre, Răducu, fraţii fostului primar şi mama acestuia, dar şi avocatul Lizeta Haralambie. De la eveniment au lipsit părintii Roxanei, însă alături de mireasă a fost sora ei, cea care a fost şi martor al cununiei.

Citeşte şi: Roxana Mihalache, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre, DECIZIE-BOMBĂ. „Am să mă întorc în Madagascar!”

Ceremonia a avut loc în sala de întâniri dintre rude și cei încarcerați.

Citeşte şi: Radu Mazăre croieşte cearşafuri înaintea nunţii. Cel mult zece invitaţi au voie la căsătorie

Deocamdată cei doi nu s-au gândit să aibă un copil. Cu toate acestea, iubita fostului edil a declarat că au timp în viitor să facă și astfel de planuri.