Ultima oră! A fost GĂSITĂ MOARTĂ pe un YACHT în GRECIA. Poliţia face ANCHETĂ după ce vedeta era în compania unui MILIARDAR

Moartea a venit ca un șoc pentru fani și familie. Nimeni nu știe condițiile în care a murit. Polițiștii au preluat cazul, fiind vorba de o moarte suspectă. 

RomaniaTV.net
02 sept. 2018, 10:34

Sinead McNamara, un cunoscut model de Instagram, care a lucrat, potrivit surselor, pentru un cunoscut miliardar a fostă găsită moartă pe un yacht de lux în Grecia. 

Nava a rămas acostată în port, în timp ce anchetatorii încearcă să descopere ce s-a întâmplat în orele finale ale lui Sinead McNamara. 

Moartea tinerei de 20 de ani a fost confirmată de prieteni duminică, după ce ea a decedat la bordul Reginei Maria IV, scrie news.com.au.

Nava cu șase etaje, în valoare de aproximativ 140 milioane de dolari, aparține magnatului mexican de minerit Alberto Bailleres.

Doamna McNamrara a lucrat ca membru al echipajului, a informat joi presa greacă, când a încercat să se sinucidă la bordul navei în timp ce era ancorată lângă Kefalonia.

Cauza ei de deces nu a fost confirmată și nava trebuie să rămână în port până când o investigație, inclusiv o autopsie, se va încheia, a spus presa greacă.

Departamentul Afacerilor Externe și Comerțului a confirmat, duminică, că „acordă asistență consulară familiei unui australian care a murit în Grecia”.

Prietenii doamnei McNamara i-au adus un omagiu de-a lungul weekend-ului.

„Am pierdut o fată care mi-a deschis mintea în lume”, a scris un prieten de la Port Macquarie pe Facebook duminică.

„Nu-mi vine să cred că am vorbit cu tine mai puțin de o săptămână în urmă organizând întâlniri în Grecia … Ține-ți fată aventuroasă nebună!”

Doamna McNamara, mama tinerei, a dezvăluit că sora ei mai mare urma să ajungă în Grecia la doar o zi după moartea ei.